Nevozmozno si oprcil celi 20000komada si zemal Tosot najpoznatiot podbrend na Gree i imash problem. Mora da e 1 u miljon.Zdravo decki ja kupiv klimata pred okolu 1 mesec https://klimi.mk/product/405
se si rabotese ko so treba vo posledno vreme nekako ne mi ladi kako sto ladese dali e od toa g10 tehnologijata neznam nekako perkite kako poslabo da vrtat menuva brzina na rabota a sekogas koga ja pustam fan e na max duri i nekogas ima cuden miris dali nekoj znae da mi odgovori do sto mozi da e nekoj settings ili pak da gi baram tie sto ja montiraa na drugiot sprat imam tesla bukvalno perkite nemozis da gi vidis od sto vrtat brzo isto inverter samo 24 000btu fala odnapred
Автоматски споено мислење:
Автоматски споено мислење:
Toa e toa sho e bitno za krajniot korisnik. A ne eurovent magneti kilogrami.Не, немам пари, а кога би имал секогаш би зел Јапонска клима па не е важно ако е и склопена во Кина по јапонски стандард.... Кинез никогаш нема да ја има ниту квалитет ниту сигурност од Јапонец. Не ги учете продавачите да кажуваат колку им се јаки климите. Застанете покрај надворешна единица од Грее и од Тошиба и направете споредба во звукот, немора друго.... Преде преде Тошибата, да ти е милина да ја слушаш, а ако направиш неколку чекори нема ни да ја слушнеш. Реков имам Кинез и ме топли и лади, но да не претеруваме со споредбите.....
Ili imas pari za kvalitet ili kupuvash Gree I si kjutish oti nekoj nema ni za Gree.
Последно уредено: