- Член од
- 15 јуни 2013
- Мислења
- 1.782
- Поени од реакции
- 2.763
Кој фактор е оваја рандом калаштура?Прегледај го приврзокот 259057
Сарче бе
Добро е што е лезбејка па немам некои шанси.
Не дека ќе имав да не беше, но нејсе...
Кој фактор е оваја рандом калаштура?Прегледај го приврзокот 259057
Сарче бе
Мене ми е некаков фактор пошо е слатка и талентирана актерка а и денсерка.Кој фактор е оваја рандом калаштура?
Нормално е ова за Сарчето, инаку ќе секнат парите од ЕУ и работните понуди кои ги добива.А најјако од се е шо секогаш се буни кога ДУИ ќе направи нешто од типот пукање на прослава, шверцери во МНТ.Сами себе се убиваат у поим.Прегледај го приврзокот 259057
Сарче бе
Четири пати досега сум член/претседател на избирачки одбор и четири пати ги проверувам податоците кои ги објавуваат од моето избирачко место.Не знам колку е точно.
За вкусови не се дискутира, ама па и ти ја претераМене ми е некаков фактор пошо е слатка и талентирана актерка а и денсерка.
Далеку од тоа дека не е убава и слатка ама она ти е доказ дека не е се во убавината.Мене ми е некаков фактор пошо е слатка и талентирана актерка а и денсерка.
Викаш ВМРО-ДПМНЕ дозволиле во избирачко место во кое водат 3:1 да изгубат, само за да ја саботираат Левица?
![]()
![]()
Глеам веќе е ставено тука, само вака појасно да се види. Има голем интерес за саботирање на Левица, и тоа не само Мурто и Курто, псоериозни структури од нив, куклените мајстори се во игра![]()
Не можеш да генерализираш. Јас сигурно не сум се шитнал за никакво работно место, ниту ми треба. А тоа што ВМРО ја запостави Крива Паланка и ништо не изгради, не е моја грешка. Сегашниве ги замачкаа очите на гласачите со тенок слој асфалт, па резултатот беше очекуван. Има многу да се пишува, ама не е темата за нив, темата е за Левица, а пред два дена Апасиев објави таква глупост на ФБ, што секој кој ја прочитал се запрашува дали знае што пишува.Ти ги нарече овци другиве околу Апасиев иако не дале причина за тоа до сега, а јас комплимент ти дадов шоп (широко образован паланчанец)
Нека не те боли вистината дека се шитнавте за лажни ветувања и по некое работно место..
Истото можам и јас да го кажам. Сум бил член, набљудувач, па и кога не сум таму, ги знам резултатите на избирачкото место. Секогаш биле во ред.Четири пати досега сум член/претседател на избирачки одбор и четири пати ги проверувам податоците кои ги објавуваат од моето избирачко место.
Ниту еднаш не биле ставени погрешни податоци од тоа што сум го просведочил.
Ова секако не значи дека на некое од другите 3500 избирачки места, некој не прави малверзации![]()
Страната не е во ред. Отвораш едно гласачко место, се јавуваат податоци од друго. Погледајте ги бројките, ќе ви биде јасно.
![]()
![]()
Глеам веќе е ставено тука, само вака појасно да се види. Има голем интерес за саботирање на Левица, и тоа не само Мурто и Курто, псоериозни структури од нив, куклените мајстори се во игра![]()
На локалните имаа убав есап СДСМ и ДПМНЕ на поедини гласачки места, за ова сега со Левица рано е да се каже, да се надеваме е технички пропуст.Викаш ВМРО-ДПМНЕ дозволиле во избирачко место во кое водат 3:1 да изгубат, само за да ја саботираат Левица?
Еден куп технички пропусти има ДИК. Мора да падне глава таму. Ама тие технички пропусти ќе ги исправат партиите, кои имаат копија од записниците. И тешко дека ќе сменат нешто драстично во големата слика.На локалните имаа убав есап СДСМ и ДПМНЕ на поедини гласачки места, за ова сега со Левица рано е да се каже, да се надеваме е технички пропуст.
Нема ништо лево кај нив, треба да се стрпиме да видиме како ќе течат работите!Ти како југонсталгичар би требало да ги подржуваш Левица.
Ова се повеќе од пропусти, или е идиотизам или обид за фалсификат.Еден куп технички пропусти има ДИК. Мора да падне глава таму. Ама тие технички пропусти ќе ги исправат партиите, кои имаат копија од записниците. И тешко дека ќе сменат нешто драстично во големата слика.