D
100 000 неважечки ливчиња???Честито за Левица, навистина испишаа историја.
Мислам дека после ова се свесни дека удбобалистите ќе вложат напори како никогаш досега се со цел да ги растргнат.
Пак да повторам, на преку 100к неважечки ливчиња, би било одлично да се знае на колку од нив е заокружена Левица+ нешто додатно за да се поништи гласот.
Со среќа, ќе Ви треба.
Истото го размислував и јас, не ми се верува Заев простакот пак да ни биде премиер. По прост политичар во Македонија досега немало.lugje ... airlija neka ni e dobrisuvanjeto nashe. Posle 3 godini so smeneto ime i dvojazicnost ne go ocekuvav ova.Ocekuvav nova vlada so VMRO i Levica no komunjarive ne gi ocekuvav... strasno.
Оти да не е, вчера вриеше постови по купи продај и слични групи на фб дека од штабот на ВМРО имало дојава да се заокружи ВМРО, а да се пречкрта Северна на листот. Знаеш колку будали има што имаат послушано?100 000 неважечки ливчиња???
Не е можно!
Ne mi se veruva tolku narod da e padnat na takva finta.Оти да не е, вчера вриеше постови по купи продај и слични групи на фб дека од штабот на ВМРО имало дојава да се заокружи ВМРО, а да се пречкрта Северна на листот. Знаеш колку будали има што имаат послушано?
Да се паметни и од ВМРО и од Левица има да кренат ИТ истрага и да им го скинат дупето на тие со таквите акаунти (IP-to гарант ќе се најде каде била доделена во тој период, а и да вртеле преку прокси пак има шанса да ги најдат).
Ако видиш колку народ паѓа на фејк наградните игри што се вадат на фб, колку народ пишува амин под иконите на фб, колку народ лани се лизна на фејк страна на визаир да купи карти за 1 долар и да си ги даде сите податоци за лична карта и се...верувај ми треба да ти се верува дека оваа бројка е и те како реална. Не може да се пофалиме со висок IQ, а особено не со IT писмена нација.Ne mi se veruva tolku narod da e padnat na takva finta.
Генерациски сме разлика, па некаде кога Димче одел по партнерката за матурска, јас сум бил во план за правењеДимче е наше кутре, пораснат у наша немаштија, по нашиве неосветлени паркови, дете на финансиски отепана топилница генерација шо од малку се задоволувавме и пораснавме со 50че од вечер, бутлег концерти на Стереотипови у амфи и седење на шпанија(ако си постар знаеш за шо зборуам). И не се жалевме. Пари не се овде тоа шо Димче може да го корумпира.
Нема резултати на сајтот на ДИК. Во двојка е ептен тесно. Нешто ситно е останато за пребројување, па ако е од урбаните средини можеби има шанси ама мислам дека се мали.Има шанси ли Левица со 3?
За жал само еден лав. Другите околу него се овчички.Боље 2 лава,одколку 20 овци.