На глас се смеам жими све орелUbavo si razbrala,tebe seuste poveke ti se isplaka po posta da si gi pratis dopolnitelnite dokumenti.
На глас се смеам жими све орелUbavo si razbrala,tebe seuste poveke ti se isplaka po posta da si gi pratis dopolnitelnite dokumenti.
Леле да не ми се љути девојчето ама се газам од смеа.Devojcevo sakase da leta do Turcija pa da vlaga u BG zaradi tie dokumenti, abe prati gi po posta i ne se sekiraj.
Супер, ајде ќе чекаме добри вести. Дај Боже да имаш среќа да си завршиш се.Смејте се вие и јас го имав истиот план за летање преку турција. Инаку ги контактирав нашава амбасада во моментов вика утре звонете. Имаме разлики во толкувањето пробуваме и ние да разјасниме.
Tocno vaka ...samo seyste se ceka potvrda od utre natamu ...prasano .provereno ....barem taka mi kaza posrednikot ....ostanuva od utre da vidime Kako CE bide ...ne se panicete![]()
Отпада карантината за всички българи, пристигащи у нас от Великобритания
Заповедта на здравнија минист'р влиза в сила от утреbtvnovinite.bg
Накратко: За да влезеш ти треба тест не постар от 72часа ако немаш тест - 14дена карантина. За транзите не треба тест и нема карантина.
Е сега ако може некој позитивен да се извади на тестот ќе биде циркус хахахахааха. Се шалам. Ајде со Бога напред, редно беше.Tocno vaka ...samo seyste se ceka potvrda od utre natamu ...prasano .provereno ....barem taka mi kaza posrednikot ....ostanuva od utre da vidime Kako CE bide ...ne se panicetevremeto CE pokaze
![]()
Transit definitivno moze, so avion ako stignes od Turcija vo Sofija ke te pustat da pomines preku Bugarija.Смејте се вие и јас го имав истиот план за летање преку турција. Инаку ги контактирав нашава амбасада во моментов вика утре звонете. Имаме разлики во толкувањето пробуваме и ние да разјасниме.
Pa zavisi na sto e naviknat covek. Jas vo normalni uslovi dvapati mesecno idam do negde so avion za rabota....Taka da, dali ke idam vo BG so avion ili so kola ne mi pravi golema razlikaЛеле да не ми се љути девојчето ама се газам од смеа.
E od kade go izvadija ova na kurir? Nigde na drugo mesto go nema.![]()
Бугарија со честитка за изборите: Од утре затворена границата за македонските граѓани
Бугарија воведе привремена забрана за влез на сите лица од Македонија, без оглед на нивното државјанство, од 16 јули до 31 јули. Одлуката е донесена поради влошување на епидемиолошката ситуација воkurir.mk
iskreno ne im veruvam na kurir, ist teks procitav na sprski portal, kade sto vikaat deka bugarija im ja zatvorila granicata na srbija, stvarno ne znam komu i kako da veruvameE od kade go izvadija ova na kurir? Nigde na drugo mesto go nema.
Mene edna drugarka, Bugarka, koja zivee vo Sofija mi rece deka tamu vo mediumite objavile deka od utre ke bide otvorena granicata za site so PCR test .