A
Ali Pasha
Гостин
Aј оди најди некоја свинја, ти и туризам немате ништо заедничкоЕте, дури и на најнормално човечко прашање одма со национал-шовинизам. Само тоа ви е у глава.
Абре ова е тема за туризам, аман.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aј оди најди некоја свинја, ти и туризам немате ништо заедничкоЕте, дури и на најнормално човечко прашање одма со национал-шовинизам. Само тоа ви е у глава.
Абре ова е тема за туризам, аман.
Пффф, ние имаме толку многу заедничко што ја порано се викав Туризам и патувања.Aј оди најди некоја свинја, ти и туризам немате ништо заедничко
И потоа ти направија Face off, и стана Мистер Досадниот!Пффф, ние имаме толку многу заедничко што ја порано се викав Туризам и патувања.
Ќе ја посетат, таман сеа да ги доградат хидроцентралите па со кола до горе директно да може да се вози.И потоа ти направија Face off, и стана Мистер Досадниот!
Автоматски споено мислење:
Кој не бил во Лешница , Шара, топло ви го препорачувам
http://www.balkanhikingadventure.com/2015/12/22/village-bozovce-leshnica-krivoshijski-vodopad/
Жалосно е тоа што се случува, за ситни профитерски цели, да се уништи бисерот на Шара...Ќе ја посетат, таман сеа да ги доградат хидроцентралите па со кола до горе директно да може да се вози.
Асфалтиран ДА, тесен ДАКаков е патот до Јанче?
Дали е тесен и дали е асфалтиран?
Ептен упорен си...затоа заслужуваш помош!Ги знаеме сите тие каурски места. Кажи ти некое муслиманско место у Полог кај што може каур да влезе да јаде. (без да го убијат или претепаат секако)
Имаат долгогодишно искуство во гастрономија, и стариот, и сега младиот (по потекло се од гостиварско). Е тука служат и алкоолни пијалоци така да можеш да уживаш во месото уз ракија или пиво (ако си по благороден и со вино)...и ќе дојдам да те видам лично, што мака си имал од арнаутите што си толку фрустриран.ОК, личи пристојно (според фотографииве). Ако служат каури без проблем (пошто глеам све им е на албански само), ќе отидам после коронава да си ја пробам среќата.
Стварно личи добро, според сликиве. Нема збор (а за у живо ќе видиме). За разлика од каурскине ресторани што претходно ги пиша.