- Член од
- 28 октомври 2019
- Мислења
- 1.881
- Поени од реакции
- 4.587
Кн има највише математика, пит најмалце, сиис измеѓу некакоRazlika pomegju smerovite siis,kn i pit?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кн има највише математика, пит најмалце, сиис измеѓу некакоRazlika pomegju smerovite siis,kn i pit?
УчиКАКООООО ДА ПОЛОЖАМ ТЕОРИЈА АОК???????????????
КАКООООО ДА ПОЛОЖАМ ТЕОРИЈА АОК???????????????
Има снимени предавања, има учебник, база, плус сигурно кружат прашања сликани од групите каде што се полагаше без камери.КАКООООО ДА ПОЛОЖАМ ТЕОРИЈА АОК???????????????
Учев од предавањата, малку од презентациите и пак не беше доволно.. Ама и потешко е сега вака... Базата ја имам, ама прашањата од базата се бајаги полесни него сеа што ни ги даваат.Има снимени предавања, има учебник, база, плус сигурно кружат прашања сликани од групите каде што се полагаше без камери.
Истото било од секогаш, загреј си го столчето повеќе ако имаш проблем и ќе си завршиш работа.Учев од предавањата, малку од презентациите и пак не беше доволно.. Ама и потешко е сега вака... Базата ја имам, ама прашањата од базата се бајаги полесни него сеа што ни ги даваат.
КАКООООО ДА ПОЛОЖАМ ТЕОРИЈА АОК???????????????
Како што кажав, многу е сменет материјалот за полагањево од дома. Потешко + и низ теоријава даваат задачи, но во секој случај во право си, треба да се 'загрее столчето'Истото било од секогаш, загреј си го столчето повеќе ако имаш проблем и ќе си завршиш работа.
На сите смерови можеш да зимаш изборни што се предава тоа. Само ќе ти кажам дека областа не е баш лесна, ќе видиш понатаму ако се запишешNa koj smer da odam ako me interesira data science I machine learning?
Програмирање ти е исто сегде, а математика највише имаш на компјутерски наукиЗдраво. Средно, гимназија сум. Искрено, го сакам програмирањето и математиката, па сакав да прашам кој од смеровите е најпрограмерски и најматематичарски?
Па тоа ти е највише разликата, другите задолжителни предмети ти се скоро сите истоNekoj iskusen da mi kaze razlika vo smerovite PIT i SIIS, osven matematikata dali ima nesto drugo sto e razlicno, i dali kje mi e potrebna za programiranje