Се отиде у курац откако ова се помалку и помалку го практикува(в)те и станавте Karen.ти ако си опкружен со жени кои од дома не излегуваат и несмеат да писнат
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се отиде у курац откако ова се помалку и помалку го практикува(в)те и станавте Karen.ти ако си опкружен со жени кои од дома не излегуваат и несмеат да писнат
Несакам да дискутирам толку од мене, ке зборувам или пишувам со особа со широки видици а не овде шо квачат и оговарат жени, да господо жените ке прават шо сакат со својто тело и ке одат каде сакат, да му одговорам на господинот маШ имам посетено 15 држави.
Прашањето не беше колку, туку кои.Несакам да дискутирам толку од мене, ке зборувам или пишувам со особа со широки видици а не овде шо квачат и оговарат жени, да господо жените ке прават шо сакат со својто тело и ке одат каде сакат, да му одговорам на господинот маШ имам посетено 15 држави.
Прашањето не беше колку, туку кои.
Плс кажи кои држави си ги посетилаВашиот речник е доказ колку сте неинформирани и интелекуално никакви, средите се деца психички и физички ако ви е останал најголем адут дека сте само маж друго ништо за жалење сте.
Слабите луѓе исто така не можат да ја прифатат одговорноста што доаѓа со еднаквостаСлабите луѓе неможат да прифанат еднаквост, една реченица илјада зборови. Нема веќе мирни жени овци кои ке ве трпат
Ау ама да те питам каква па одговорност имате вие толку што мислете дека сте повеќе од некој заради физичката сила? Далечинското во рака и фотељата и жустро во кафана?Слабите луѓе исто така не можат да ја прифатат одговорноста што доаѓа со еднаквоста![]()
Дедо ми викаше види оваа како се уштркља....тоа крава кога ќе ја изгризаат штркољи, така и ти.Ау ама да те питам каква па одговорност имате вие толку што мислете дека сте повеќе од некој заради физичката сила? Далечинското во рака и фотељата и жустро во кафана?
Не е дека мажите се нешто повеќе, тие си се такви какви што се, просечни.Ау ама да те питам каква па одговорност имате вие толку што мислете дека сте повеќе од некој заради физичката сила? Далечинското во рака и фотељата и жустро во кафана?