Феминизам!

• Креатор на темата Креатор на темата Птичји Грип
  • Време на започнување Време на започнување
ти ако си опкружен со жени кои од дома не излегуваат и несмеат да писнат
Се отиде у курац откако ова се помалку и помалку го практикува(в)те и станавте Karen.

Несакам да дискутирам толку од мене, ке зборувам или пишувам со особа со широки видици а не овде шо квачат и оговарат жени, да господо жените ке прават шо сакат со својто тело и ке одат каде сакат, да му одговорам на господинот маШ имам посетено 15 држави.

Несакам да дискутирам толку од мене, ке зборувам или пишувам со особа со широки видици а не овде шо квачат и оговарат жени, да господо жените ке прават шо сакат со својто тело и ке одат каде сакат, да му одговорам на господинот маШ имам посетено 15 држави.

Ехаа... денеска креираше акаунт за да ни објаснуваш дека жените ШО сакАт ќе праат... и уште истиот ден се откажа.

Прашањето не беше колку, туку кои.

Прашањето не беше колку, туку кои.

Тие на апсолвентска што се шетаат, плус соседниве на одмор кога била и ете ти одма Марко Поло. :icon_lol:

Вашиот речник е доказ колку сте неинформирани и интелекуално никакви, средите се деца психички и физички ако ви е останал најголем адут дека сте само маж друго ништо за жалење сте.

Вашиот речник е доказ колку сте неинформирани и интелекуално никакви, средите се деца психички и физички ако ви е останал најголем адут дека сте само маж друго ништо за жалење сте.
Плс кажи кои држави си ги посетила

По кој пат девојки од западот?
1594743437429.png

Слабите луѓе неможат да прифанат еднаквост, една реченица илјада зборови. Нема веќе мирни жени овци кои ке ве трпат

Слабите луѓе неможат да прифанат еднаквост, една реченица илјада зборови. Нема веќе мирни жени овци кои ке ве трпат
Слабите луѓе исто така не можат да ја прифатат одговорноста што доаѓа со еднаквоста ;)

Слабите луѓе исто така не можат да ја прифатат одговорноста што доаѓа со еднаквоста ;)
Ау ама да те питам каква па одговорност имате вие толку што мислете дека сте повеќе од некој заради физичката сила? Далечинското во рака и фотељата и жустро во кафана?

Ау ама да те питам каква па одговорност имате вие толку што мислете дека сте повеќе од некој заради физичката сила? Далечинското во рака и фотељата и жустро во кафана?
Дедо ми викаше види оваа како се уштркља....тоа крава кога ќе ја изгризаат штркољи, така и ти.
Тие како тебе најголеми жртви испаѓаат...

Не е дека мажите се нешто повеќе, тие си се такви какви што се, просечни.
Работата е што жените се ептен накај дното.

А да направат reenactment на Верден, милион французинки со Лебел пушки и милион германки со Маузери на супротна страна, overlaping fields of fire со Сен-Етјен и Шпандау митралези, артилерија, ровови све по ред, што би испаднало од сето тоа, се прашувам?

Во денешно време никој не се замара толку со војни повеќе се водат биолошки војни, порано исто така жените биле мачени во војни губеле семества, силувани, убивани, што мислете вие дома со кафето на масата си седеле? Јас се кладам дека 1 од 500 000 машки би прифанал со пушка да оде во војна во денешно време. Абе луѓенца каде во вакви мислења, во кое турско село?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom