La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па кога ги читам другите членови по темите како се трескаат цела сезона за да им фатат клубовите ЛШ, да успех е :D

И тоа Атлетико увек е фаворит и иде до крај. Овие другиве се спаринг партнери само, ама добро и за кешот е. ЛЕ и ЛШ имаш разлика за по еден квалитетен играч од 50/60 мил да се подновиш.

Колку и да оди на нерви со тоа негово понашање понекогаш е добро да се има ваков карактер во клубот.
Уште да си ја врати старата форма, ама со оглед на годините тешко,додуша после паузата има добар учинок да не го почудам

Асенхо е еден од најдобрите голмани во Примера, одма после Јан Облак и Штеген, какви рефлекси има човекот, свака част.
И тоа лигаменти има искинато неколку пати и пак брани на ниво.

Асенхо е еден од најдобрите голмани во Примера, одма после Јан Облак и Штеген, какви рефлекси има човекот, свака част.
И тоа лигаменти има искинато неколку пати и пак брани на ниво.

А оној со најмалку примени голови сезонава е одма после овие тројца

А оној со најмалку примени голови сезонава е одма после овие тројца
Се извинувам, тотално го заборајв нослето, не ми е во навика да е во форма затоа :)
Одлична сезона има Куртоа оваа сезона, шо е така така е.
сезона, шо е така така е.

Во 22:45 на 24Вести интервју со Дел Боске во емисијата патот до успехот. Малце небитна информација, ама кој сака може да гледа :D

Во 22:45 на 24Вести интервју со Дел Боске во емисијата патот до успехот. Малце небитна информација, ама кој сака може да гледа :D
Кога летав еднаш во авион гледав еден документарец за Светското кога го освоија, 2 часа мислам траеше, од подготовки за финалето, како го организираа па се до финишот.
Не можам никаде да го најдам тој документарец,се убив од барање, ептен интересни дешавки имаше.

Ако прочитам тука некој пак да пиши дека Реал немал напаѓач ќе фатам такси, авион небитно кај сте и ќе ве :sakasuste:
Каков осет има чоекот еј, додуша и јас имам јадено трици дека не го бива :) ама од натпревар во натпревар ме демантира чоекот.
Свака част :cuc:

Добар ли фудбал игравНе денес, брача каталонци?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom