Фото хумор и интересни фотки!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво, не знам дали прашањево е за тука ама обично во иронично-хумуристичен контекст гледам често се користи едно видео каде еден човек вика "Au sine pa ti se bodes". Ме интересира во кој контекст е ова кажано никаде не можам да најдам, во која смисла се бодеш се мисли?

107375874_2540393252939088_1758828653901636856_n.jpg

Па алфистите се и автомеханичари. Мислам дека не можеш да бидеш алфист (т.е. да имаш Алфа) а да не си автомеханичар. Не можеш секој ден да ја носиш колата на поправка.
Автоматски споено мислење:

Здраво, не знам дали прашањево е за тука ама обично во иронично-хумуристичен контекст гледам често се користи едно видео каде еден човек вика "Au sine pa ti se bodes". Ме интересира во кој контекст е ова кажано никаде не можам да најдам, во која смисла се бодеш се мисли?
стварно?

ОК, да претпоставиме дека си сериозен - се боде у вена, се дрогира, тоа е значењето.

Веќе ти одговорија, ама еве ти го и видеото:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom