- Член од
- 24 октомври 2012
- Мислења
- 816
- Поени од реакции
- 514
Може да дадеш некој пример?Интересно е што некои зборови у руски, они си ги викаат македонизми, што е интересно од аспект на тоа дека официјано, у обратна насока иделе преселбите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може да дадеш некој пример?Интересно е што некои зборови у руски, они си ги викаат македонизми, што е интересно од аспект на тоа дека официјано, у обратна насока иделе преселбите.
Не, без да гуглам.Може да дадеш некој пример?
Чудно, пред 5-6 години во анталија запознав 10-тина руси од москва и се спријателивме истите ниту знаеја каде се наоѓа денешната македонија, ниту пак спомнаа македонизми, инаку знаат сите за александар македонски како грчки крал.Не, без да гуглам.
Треба да ја прашам Русинката која ми го кажа ова. Ми кажа и пример, али го забораив.
Можете лесно ваљда да проверите дали имаат Русите зборови кои ги викаат македонизми. Не верувам да ме лажеше, али ако треба ќе и се јавам да ја прашам.
Па чим така рекле значи разрешена е дилемата, нема македонизми и Александар е грчки крал.Чудно, пред 5-6 години во анталија запознав 10-тина руси од москва и се спријателивме истите ниту знаеја каде се наоѓа денешната македонија, ниту пак спомнаа македонизми, инаку знаат сите за александар македонски како грчки крал.
Секој си бара друштво по мерка! Ете и ти си си нашол, кајфуј!Чудно, пред 5-6 години во анталија запознав 10-тина руси од москва и се спријателивме истите ниту знаеја каде се наоѓа денешната македонија, ниту пак спомнаа македонизми, инаку знаат сите за александар македонски како грчки крал.
Дај бе скиними се скурца, што треба да зборувам нешто што не сум слушнал ебате кретенот, треба да знаеш дека за твојата македонија, а во исто време и мојата ретко кој има слушнато во белиот свет, а оваа само твоја македонија што е во белиот свет ја рачунаат за хеленска, што поббрзо прифатиш полесно ке ти е.. имаш видео и од Путин со исто мислење.Па чим така рекле значи разрешена е дилемата, нема македонизми и Александар е грчки крал.
Кога ќе прекинеш со фашизмов над држава и народ каде што живееш?
Чудно, пред 5-6 години во анталија запознав 10-тина руси од москва и се спријателивме истите ниту знаеја каде се наоѓа денешната македонија, ниту пак спомнаа македонизми, инаку знаат сите за александар македонски како грчки крал.
Јеботе, толку глупости да тресеш е немогуќе, секоја земја својата сувереност ја заснова на својата воена сила, некогаш било бројот на армијата, обученоста, спремноста денеска во прв ред е технолошкиот напредок во наоружањето, впрочем и сам знаеш што се деси со југославија е замисли да имаа една нуклеарка дали некој ке чепнеше по нејзината сувереност имаш ист пример и со северна кореја.
Секој што мисли дека економскиот напредок ке ја гарантира сувереноста на државата се заебал, пример ти е германија која е економски џин но играат како свират американците, имаат нивни бази на германска териториија, а амерички дипломати изиграваат каубоји, а можда сакаш да ми кажеш дека македонија е суверена држава?
Другу околј економската моќ на русите кога отворат граници можеш еден одмор да прошеташ до анталија, порано си бил во црна гора и си видел нивно однесување се ке ти е јасно, луѓето кога дојдат на море нештедат и се опуштаат до максимум а тоа со 400 евра просек плата не држи...
Абе ти така ако гледаш што рачунале по белиот свет, Србија ќе остане на Белградски Пашалак, под услов педерска влада да оформат, така да смањи малце со белиот свет... Во исти кош сме, за да си ги вадиме очите.Дај бе скиними се скурца, што треба да зборувам нешто што не сум слушнал ебате кретенот, треба да знаеш дека за твојата македонија, а во исто време и мојата ретко кој има слушнато во белиот свет, а оваа само твоја македонија што е во белиот свет ја рачунаат за хеленска, што поббрзо прифатиш полесно ке ти е.. имаш видео и од Путин со исто мислење.
Чудно, пред 5-6 години во анталија запознав 10-тина руси од москва и се спријателивме истите ниту знаеја каде се наоѓа денешната македонија, ниту пак спомнаа македонизми, инаку знаат сите за александар македонски како грчки крал.
истото го мислам во врска со белиот свет, но ми се качува на курац веќе некое време а нема две чисти човекот.Абе ти така ако гледаш што рачунале по белиот свет, Србија ќе остане на Белградски Пашалак, под услов педерска влада да оформат, така да смањи малце со белиот свет... Во исти кош сме, за да си ги вадиме очите.
истото го мислам во врска со белиот свет, но ми се качува на курац веќе некое време а нема две чисти човекот.
јеботе па како се множат кретениве, вие сте пострашни и од коронава почнувам да сумњам дека кретенизмот е заразен... каде ти виде јас да споредувам Србија и Германија... да не го тупиме која суверена земја има на своја територија америчка војска која што неможе да ги избрка?Џукац, знаеш ли дека во 2020 има куп земји кои немаат армија а многу повеќе имаат само парадна.
Знам, за загорен четник кој се пали на Сребреница и одобрува геноцидни дејанија, тоа ти е несфатливо и нејасно, али можеме да се кладиме ако сакаш, којзнае на што ја засноваат тие земји својата сувереност.
Германија е сосема суверена држава и прилично влијателна надвор од своите граници денес во 2020, додека Србија со сета таа моќна армија и спремна Лазарова Гардае едно големо ништо, тамни вилајет, каде народ мота кабли во немачки фирми за 25000 динари а.к.а 220 евра.
Се шетаат луѓе и од секакви земји каде мањина држи све, нормално да ги има тие неколку милиона руси кои живеат добро и по летовалишта, остатокот гние во гопническа страна екс Архипелаг гулаг, немаш ти конкакт со обични руси, немаш нит со реалноста, но тоа прави србоманијата, создава подвижни морони.
Јебало те српство, ви ебаа куп зенги во Вуковар цела армија што ја имавте, изгубивте 5 војни, јас не би кажувал дека сум србин, би ми било некако непријатно, али свашта има по светот.
не би било лошшо да се прошета некад подалеку од балкан, чисто ради сопствено надоградување.А ги праша ли дали знаат дека Косово е независна држава, или уште ги лажат дека е дел од Србија
али со меѓусебните увреди ке застанам тука бидејќи ако почнувам јас да пишувам тука и за 2001 и за тоа како се дркаше на Србија 99 со тоа што македонски народ излезе и запали америчка амбасада за кое што имам постшовање и не би сакал други коректни македонци да увредам на форум
секаде има морони, меѓу кои и во србија со овие експертизи за кои секој нормален човек се оградува, за разлика од тебе и оној бланко што верува дека е настанат од сперма на александар македонски.![]()
Да се потсетиме уште еднаш, кој победи во ратот со клетата Атлантида?
кур да ми се наедеш можеш само и ти и погоре споменатите двиаца.Бидејќи малку ги имаш навредено досега, да ти се посерам во шајкачата.