- Член од
- 26 мај 2017
- Мислења
- 280
- Поени од реакции
- 225
На положително, колкави са шансе да бидеш одбиен?
10%, no za tebe bidejki pravis mnogu blaaaaaaaa 50%.На положително, колкави са шансе да бидеш одбиен?
Solskjaer5Секако, штом добијам одговор ке пренесам.
После пиши за колку дена ти стигнало во БитолаЗначи вака, денес го пратив е-меил-от и денес одма после 10 минути добив одговор дека удостоверението е испратено во конзулатот во Битола. Сега уште да ми кренат кога им звонам за да ми потврдат. И orel100 ти благодарам многу што ми помогна.
Nema problem tuka sme da se pomagame.Значи вака, денес го пратив е-меил-от и денес одма после 10 минути добив одговор дека удостоверението е испратено во конзулатот во Битола. Сега уште да ми кренат кога им звонам за да ми потврдат. И orel100 ти благодарам многу што ми помогна.
Po e mail go prakaat,veke e stignato.После пиши за колку дена ти стигнало во Битола
Ajde samo napredДенес има промени од задолжителна во финална,преписки до 3507/2019
Ne e slabo tuku nemai denes slabo ukazi
Скопски жаргонNe e slabo tuku nema
143xx/2019 се наближува бројката, трпениеДенес има промени од задолжителна во финална,преписки до 3507/2019
Fala palekrstic za informaciite! Dali znaes prepiska 3507/2019 so koj datum na intervju korespondira? Fala!Денес има промени од задолжителна во финална,преписки до 3507/2019
5000 broj na prepiska se nekade 20.02.2019 intervju znaci 3500 nekade bi doalo pocetok na FebruaryFala palekrstic za informaciite! Dali znaes prepiska 3507/2019 so koj datum na intervju korespondira? Fala!