Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Не се секирај не ги носат у Битола, слушнале дека ти живееш таму и се уплашиле.
И шо ќе одат стално ќе ги банираат на форумот.
Тргнал Сорос од Замбија, како Мојсие и води со него група црнчиња. Стига Овче Поле и им вели овде има вода чеда мои, овде ќе останите. И така неколку илјади пати, и оп, нема Македонци во Македонија, само црнчиња.

Носот не знаеш да си го избришеш, ама светски геополитики бистриш.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.027
Тргнал Сорос од Замбија, како Мојсие и води со него група црнчиња. Стига Овче Поле и им вели овде има вода чеда мои, овде ќе останите. И така неколку илјади пати, и оп, нема Македонци во Македонија, само црнчиња.
Хехехехе кој се бе Шиптaрите да кажуваат во наша држава, ќе видат они, ќе ги избраме од Тетово.

Хехеехе кој бе ќе го смени името бе, шо ви е вас, се е во главата на вмровците.

Така е и со ова, каде виде ти ја да терам теорија на заговор, тоа е неминовна работа, ете во Славонија се населуваат, зошто не би се населиле и тука, газдите и капиталистите без проблем ќе ги прифатат, ќе направат некоја репортажа со некое семејство кое е ситуирано за да народот падне на таа слика.

Не викам јас дека сите Сиријци се лоши, мене ми е подобро со нив тука него со Германците, Македонија е премногу кревка држава за да си дозволи таков процес но за жал никој нема да ја праша како што беше и за референдумот.За 10 години од сега тоа ќе се случи, а ти можеш да си пушташ смешни досетки на форумот.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Хехехехе кој се бе Шиптaрите да кажуваат во наша држава, ќе видат они, ќе ги избраме од Тетово.

Хехеехе кој бе ќе го смени името бе, шо ви е вас, се е во главата на вмровците.

Така е и со ова, каде виде ти ја да терам теорија на заговор, тоа е неминовна работа, ете во Славонија се населуваат, зошто не би се населиле и тука, газдите и капиталистите без проблем ќе ги прифатат, ќе направат некоја репортажа со некое семејство кое е ситуирано за да народот падне на таа слика.

Не викам јас дека сите Сиријци се лоши, мене ми е подобро со нив тука него со Германците, Македонија е премногу кревка држава за да си дозволи таков процес но за жал никој нема да ја праша како што беше и за референдумот.За 10 години од сега тоа ќе се случи, а ти можеш да си пушташ смешни досетки на форумот.
Готови сме.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Каде бе готови, другите можда да ама ти со твојата иронија и навредите ништо не ти можат, е сеа знаеш ваљда дека у приватниот живот нема модератори.
Остај ме мене, ти бегај спаси се од црнцива што доаѓаат. Гренланд, Исланд, кај ќе стигнеш.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.022
Поени од реакции
637
Го нема Васе Ефтов да прокоментира...... https://vecer.mk/node/508532 А да не се овие сериозни анкети , сериозни се кога СДС води според негова логика.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
Другари да не се лажеме, тука куче да врзеш не ти седи. За 250 евра плата ни кирија ќе платат, ни сметки, ни ќе се најадат поише одколку у Африка :D

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.143
Поени од реакции
83.794

:lolzz:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.290
Поени од реакции
26.168

Тоа што бројките се едноцифрени, не значи дека не се точни. Дури и да не се точни, покажува во каков наратив ќе поминат овие избори и е припрема за изборниот ден.

Сем ако смеењево не ти е за насловот. Тогаш се согласувам. :D

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864

Не веруваш во анкетата Лорде, ете погоре имаш сосем спротивна една. :cool:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.290
Поени од реакции
26.168
Го нема Васе Ефтов да прокоментира...... https://vecer.mk/node/508532 А да не се овие сериозни анкети , сериозни се кога СДС води според негова логика.
Ова не е сериозна анкета од две причини. Прво е објавена на твитер. Второ, направиле истражување на 6000 луѓе, 5 пати повеќе од потребните 1200. Тоа значи можноста за грешка ја намалиле од 3% на 1%. И на толку прецизна анкета, резултатите ги соопштува со заокружување на цели броеви. Треба до втора децимала да оди, ако е сериозен дека анкетирал 6000 луѓе.

Член од
9 мај 2018
Мислења
1.628
Поени од реакции
2.168
:pos:

Како мали Џокица замишља сеобу народа...
Другар, многу лесно можат да ти исламизираат држава, посебно ваква сиромашна. Едноставно е. Тебе како на држава ти даваат финансии за тоа а ти си должен да им дадеш државно земјиште и монтажна куќа или пак државата да ти плати некоја илјадарка да им ја продадеш селската куќа која е празна. И на крај тоа може да пројде како демек многу пари ни даваат ЕУ, зошто да не. Не мора да биде така, ние си нагаѓаме, ама не можи да кажиш дека не е веројатно.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Другар, многу лесно можат да ти исламизираат држава, посебно ваква сиромашна. Едноставно е. Тебе како на држава ти даваат финансии за тоа а ти си должен да им дадеш државно земјиште и монтажна куќа или пак државата да ти плати некоја илјадарка да им ја продадеш селската куќа која е празна. И на крај тоа може да пројде како демек многу пари ни даваат ЕУ, зошто да не. Не мора да биде така, ние си нагаѓаме, ама не можи да кажиш дека не е веројатно.
Кој дава така финансии јас да земам. Се се тоа тешки глупости, и не знам каква врска има сето тоа со Парламентарни избори, како е воопшто тоа тема на дискусија. Темите треба да ни бидат очајната понуда на програми, СДСМ без програма, ДПМНЕ со истите празни флоскули од последните 12 години и Левица со тоа дека ќе го отповика признавањето на Израел и Јужна Кореа.

Тоа се вистинските проблеми, а не вашите фушарско кооперациски муабети за мигрантите.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.290
Поени од реакции
26.168
Колкав е процентот на муслимани помеѓу новородените деца во државава? Зошто некој би трошел пари, на веќе завршена работа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom