Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
25a726edc562bdef818530ccc91dbf79.jpg

giphy.gif

Последно уредено:
Ако Недвед летово повторно прави мајмунлаци со Дибала, ќе му влезам на ќерка му на Инстаграм... ко на времето со Валентина Алегри

Пеналов што го свирна Мареска е газење на се што имаат објаснувано во врска со играта со рака Рицоли, Росети и федерацијата.

А да не зборувам колку лоша беше снимката што му ја дадоа на судијата, воопшто не се забележуваше блокадата со нога која потоа заврши во рака.

Конечно да погоди од слободен. Вака да ги шутираше сите, малку техника у шутот, 10 ќе ги имаше до сеа.
Мање битно, одличен удар и гол.

конечно чаирчанецот од слободен да даде гол
tenor.gif

После ова секое играње со рака може да се суди за пенал изглеа ако судијата проценил така.
Бернардески е катастрофа денеска,требаше и порано да го извади. Бентанкур исто игра слаба партија.

Каков идиот. Кога знаеш дека си на жолт пред суспензија, не помислувај да паднеш, макар и нозе да ти искинат. :tapp:

п.с. Барем ќе се чисти за Аталанта и Лацио(без потценување на Милан, каков и да е).

Последно уредено:
Коста - Игуаин - Роналдо сакам да видам против Милан од старт.

Дали е можно што направи кретенов Матуиди, ау како ме изнервира, се му изнаебав, да ти ебам тоа сакатиот играч

Мислим дека Данило и Матуиди са најретардирано дуо у универзумов и галаксијава. А бе толку прости амебе со двр мозочни ќелије за киксоој праење немам видено.

Сега ги чека пеколен распоред...Милан, Аталанта, Сасуоло, Лацио :sick:

Има ли поголема нула од Бернардески?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Пеналов што го свирна Мареска е газење на се што имаат објаснувано во врска со играта со рака Рицоли, Росети и федерацијата.

А да не зборувам колку лоша беше снимката што му ја дадоа на судијата, воопшто не се забележуваше блокадата со нога која потоа заврши во рака.
Srekja go svirna, ke trebase pak zalopojki 10 strani da citame
Автоматски споено мислење:

Има ли поголема нула од Бернардески?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Danilo... Nz kako se slepal ovoj u site najgolemi klubovi, so de siljo se praeni u gz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom