Vo MK bese ponudata ovie bicikli ili od stranstvo?
Не, на ибеј клајнеанцајге Германија. Не знам во мк како одат цените на половни велосипеди.Vo MK bese ponudata ovie bicikli ili od stranstvo?
Фала ти.So zdravje da si go koristiš.
Ако си од Скопје оди во Цикло Ас позади универзална сала и ќе ти дадат најпрецизен одговор иако мислам дека проблемот е кај тебе а не кај тркалото затоа што Krypton бандажите се невидени магарици и едни од најиздржливите што ги имам видено.За лоши патишта поробустен бандаж тешко дека ќе најдеш.Што се однесува до осовината никогаш вакво нешто немам видено а на шкарт осовина поминувам дневно по 40км а вкупно има над 16000км и никогаш немам лагери сменето.Едно прашање до поискусните.
Имам велосипед Capriolo Passion од кога го купив до ден денес секоја сезона ми ги јаде лежиштата и лагерите на задното тркало. Сменив лагери со венчина што се неколку пати заедно со осовина на kryptonx тркало и ништо потоа сменив со часици и само со кугли и така ништо пад ги стопи.
Зедов ново тркало целосно со quick release и тоа еве пак го стопи овој пат на новото тркало искривена беше осовината односно штрафот.
Прашањето ми нормално е ова не е нормално јас овој велосипед го немам возено без нервози а дневно правам само 5 км мах.
Поголемо срање од велосипед амин.
Доколку некој има решение за нештово со тркалото би бил благодарен.
Фала за одговорот од Прилеп сум па ако уште овој пат не успеам да ја средам осовината да не зафркаваат лагерите ќе го однесам на некој посалам сервис.Ако си од Скопје оди во Цикло Ас позади универзална сала и ќе ти дадат најпрецизен одговор иако мислам дека проблемот е кај тебе а не кај тркалото затоа што Krypton бандажите се невидени магарици и едни од најиздржливите што ги имам видено.За лоши патишта поробустен бандаж тешко дека ќе најдеш.Што се однесува до осовината никогаш вакво нешто немам видено а на шкарт осовина поминувам дневно по 40км а вкупно има над 16000км и никогаш немам лагери сменето.
Че го однесиш мислиш?ќе го однесам
Ај реков да не бидам таков пе‘ерЧе го однесиш мислиш?
Не бе ужувај, наши лујџе сме, и јас сум од пп.Ај реков да не бидам таков пе‘ер
хахаха
хахаНе бе ужувај, наши лујџе сме, и јас сум од пп.