коцка
Curiouser and curiouser!
Не се закачај не е денотSekako ne seriozno
Mislejki na lokalnive kajgana izbori![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се закачај не е денотSekako ne seriozno
Mislejki na lokalnive kajgana izbori![]()
Политички гледано, јас сум конзервативен, но во недостиг на салам македонска конзервативна партија, овие избори ќе гласам за Левица.
ВМРО се компромитирани и уценети од внатре, неодлучни, уплашени. Ни В од ВМРО ѝм останало.
Интегра се тешки шарлатани, протестантска ЦИА пропаганда.
Идеологијата на Левица ми е повеќе од туѓа, но дечките се искрени и отворени, плус Апасиев правно издржано најавува иницијатива за враќање на вистинското име Македонија. И тоа е најголема причина за мојот глас, потполно свесен дека постои опасност да се работи за маркетиншки трик за придобивање гласови. Ми се допаѓаат и некои други делови од нивната програма.
СДС 20де бре кајганџии шо направите, се за левица, у реланоста левица би требало да освои 5% од излезените а очекувам излезност од 950000 гласачи значи нешо под 50000 или три пратеника или 4.
СДС 20
Интегра 4
Левица 43
ВМРО 44
![]()
СДС 20
Интегра 4
Левица 43
ВМРО 44
![]()
Integra?Политички гледано, јас сум конзервативен, но во недостиг на салам македонска конзервативна партија, овие избори ќе гласам за Левица.
ВМРО се компромитирани и уценети од внатре, неодлучни, уплашени. Ни В од ВМРО ѝм останало.
Интегра се тешки шарлатани, протестантска ЦИА пропаганда.
Идеологијата на Левица ми е повеќе од туѓа, но дечките се искрени и отворени, плус Апасиев правно издржано најавува иницијатива за враќање на вистинското име Македонија. И тоа е најголема причина за мојот глас, потполно свесен дека постои опасност да се работи за маркетиншки трик за придобивање гласови. Ми се допаѓаат и некои други делови од нивната програма.
Integra?
Да те ебам у тоа свињата, очигледно многу ќебапчиња за време на мандатовФејзбук, брат,намали со дрогата...
Прегледај го приврзокот 257495
Да те ебам у тоа свињата, очигледно многу ќебапчиња за време на мандатов, му ебам тоа шиптарот
Зоти Заеф и шќип државјанство за него
Не се појавувам на избори како и секогаш
Да те ебам у тоа свињата, очигледно многу ќебапчиња за време на мандатов, му ебам тоа шиптарот
Зоти Заеф и шќип државјанство за него
Не се појавувам на избори како и секогаш