Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 април 2010
Мислења
1.578
Поени од реакции
10.590
Многу ме забавуваат последниве муабети, дај Боже сите да си се вработите каде што имате замислено, тие што сте на договор да си земете решение па после избори да дојдете пак тука за да се пофалите :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Многу ме забавуваат последниве муабети, дај Боже сите да си се вработите каде што имате замислено, тие што сте на договор да си земете решение па после избори да дојдете пак тука за да се пофалите :)
Види, не можат сите, тоа е проблемот. Затоа има толку галама. Ова ти е директна конкуренција, едните ќе си фатат местенце, другите ќе пекаат до следните избори. И така у круг :)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.209
Поени од реакции
30.401
Види, не можат сите, тоа е проблемот. Затоа има толку галама. Ова ти е директна конкуренција, едните ќе си фатат местенце, другите ќе пекаат до следните избори. И така у круг :)
Treti ke se pisuvaat albanci :D

Член од
6 април 2010
Мислења
1.578
Поени од реакции
10.590
Епа тоа ме мачи во изборот, кај сакам јас вакви златни деца да се малтретираат по жештиниве флаери да делат, згора на тоа и короната шета, да имаме разбирачка и нив не му е лесно, здравјето на ризик го клаваат, мора да се наградат.
Еве мене ме бараат луѓе што не сум ги видел со години. Викаат од штаб му велеле 20 души да донесат на список, сигурни гласачи. Јас гревлија чоек прам атер. После од другата партија, го вработиле на договор, ми вели ако дојдат овие другите ќе ме набркаат, аман чоек дај да те пишам на список гласај. Му велам пиши ме, ич не се секирај, ќе биди.
И така ти велам, маки. Ние другите учени сме, ќе се снајдеме некако.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.027
Ич ти не се секирај за тоа, и грујо си имаше и уште си има вакви кретени. Та него на грб го тетоавираа и песни му правеа, да не се заборави тоа.
Тоа е истиот еден човек.Кога истиот тој бил среден во Прага и живеел добро тогаш му помогнал на Јордан Мијалоков, за по години и години да се сменат времињата и Мијалкови да станат тоа што се а човекот да се разболи и да изгуби се.Мијалкови му го спасуваат животот и му помагаат финансиски да опстане.Реално кога некој на некого би му го спасил животот и понатаму да те одржува во живот додека си болен и во години, ретко кој не би гледал како идол во нив.
Автоматски споено мислење:

Treti ke se pisuvaat albanci :D
Или Власи.
Имав професори во средно кои немаат допирни точки со ништо влашко и се вработени преку такви малверзации од рамковниот договор.

И ден денеска се мислам дали ја сум многу глуп или они многу паметни.
Трул систем до немај каде.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Јас мислев дека посмешно нешто од вчерашното прашање на царот Саше до Силјановска нема да сретнам за скоро време, ама ете после после неполни 24 часа прочитав дека ДПНЕ се што им пишувало во програма остварувале. :pos: :pos: :pos: :pos:

Него смешките настрана, јас мислам дека нема шанси СДС да постигнат успех на избориве дури и со максимално полнење и гласање на малцинствата за нив толку им е накрвен македонскиот народ, а уште повеќе на нивниот лидер што ќе го јадат на велико во ,,македонските" изборни единици.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Или Власи.
Имав професори во средно кои немаат допирни точки со ништо влашко и се вработени преку такви малверзации од рамковниот договор.

И ден денеска се мислам дали ја сум многу глуп или они многу паметни.
Трул систем до немај каде.
Абе види, ова да се упишеш ко нешто ти е длабоко вкоренета македонска традиција и културно обележје. Има јака прича у осумнаести век, коа бугарската, српската и грчката пропаганда виреела тука, луѓево иделе кај тие што ќе понудат највише. Смешно било коа дошло првпат американско претставништво на овие простори, имаме извори кај што читаме дека им доаѓале македонци на врата да ги прашуваат што ќе добијат ако за возврат се пишат како американци. Американциве коа слушале биле у шок, чекај малце бе како може така :D

Тоа ти е денес заменето со партииве, за жал или за среќа.

Член од
6 април 2010
Мислења
1.578
Поени од реакции
10.590
Делот што ќе ме убедеше за тро беше со зголемувањето на пензиите. Па таква новост, таква иновативна програма мислам дека до сега сме немале.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Јас ве молам да не го заебавате @Bodhidharma , човекот се мачел и материјали да носи. Не му го потценувајте трудот, и гласајте за ДПМНЕ оти секогаш ја остваруваат прогарамата.

Член од
18 јули 2018
Мислења
1.068
Поени од реакции
4.260
Ама немој така, сите се неутрални на форумов и не ни помислуваат да одат да гласаат за ДПНЕ или СДС. Освен што ќе има трескања од земја вечерта на броењето на гласовите, ама тоа е веќе еуфорија што си доаѓа природно од самата средина, не дека се загорени штапски ботови што секои избори истиот циклус го поминуваат на форумов и нормално со тоа дремење по улици и акање по влезови со упаљачите и пенкалата, што можат слободно у шупак да си ги набутаат, заедно со тоа ферманите утепани.

Само не сфаќам зошто толку се срамат да си признаат дека се ботови и чао пријатно, кога веќе толку години се членови на партија и од километар се гледа и се осеѓа таа ботовска утепана енергија, нема потреба од демек суптилно протнување патетична пропаганда, посебно па не во 2020 година, кога е толку усрано сè од акумулираните срања кои се правеле 30 години.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.209
Поени од реакции
30.401
Абе види, ова да се упишеш ко нешто ти е длабоко вкоренета македонска традиција и културно обележје. Има јака прича у осумнаести век, коа бугарската, српската и грчката пропаганда виреела тука, луѓево иделе кај тие што ќе понудат највише. Смешно било коа дошло првпат американско претставништво на овие простори, имаме извори кај што читаме дека им доаѓале македонци на врата да ги прашуваат што ќе добијат ако за возврат се пишат како американци. Американциве коа слушале биле у шок, чекај малце бе како може така :D

Тоа ти е денес заменето со партииве, за жал или за среќа.
Za nekoi raboti ne se soglasuvame ama ova ti e on point.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Јас ве молам да не го заебавате @Bodhidharma , човекот се мачел и материјали да носи. Не му го потценувајте трудот, и гласајте за ДПМНЕ оти секогаш ја остваруваат прогарамата.
Не сум се мачел, задоволство ми било да видам како реагираат кандидативе. Види, ако оди се како треба ќе паднете од власт.....ќе те снема како попарен од тука. Не е далеку тој ден ;)
Џабе ви се сите превари и маскирања.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Не сум се мачел, задоволство ми било да видам како реагираат кандидативе. Види, ако оди се како треба ќе паднете од власт.....ќе те снема како попарен од тука. Не е далеку тој ден ;)
Џабе ви се сите превари и маскирања.
Ако не ме банираат ќе бидам тука уште десет години да те потсеќам на твојата мизерија.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Делот што ќе ме убедеше за тро беше со зголемувањето на пензиите. Па таква новост, таква иновативна програма мислам дека до сега сме немале.
Мислиш на иронијата во мојот пост?
Затоа што тоа е програмата на СДС.
Автоматски споено мислење:

Ако не ме банираат ќе бидам тука уште десет години да те потсеќам на твојата мизерија.
Koja e alternativata?

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom