Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Limbo

maybe an alien
Член од
26 декември 2007
Мислења
835
Поени од реакции
1.471
Хахахах да наметнел победнички наратив, демек не знае дека на последната анкета колку е во предност ВМРО. Он се надева шпонциве заедно со тралалајки како тебе дека ќе го донесат пак на власт, ама мислам дека ќе биде мало сутра.
П.С. Не ли ти е гадно да одиш против интереси на сопствен народ со здружување со нашите реално најголеми непријатели?
Автоматски споено мислење:

Не кријам....цело време потсетувам дека треба да се гласа за ВМРО затоа што е далеку подобра опција. Не она помалку плоши повеќе лоши...заеби тоа.
Дечко, смири страсти, кој ти е проблемов? Или се замислуваш дека си некој опинион мејкер на форумов со влијание и вршиш некакви услуги на партијата? Ако ништо друго контра ефект можеш само да имаш.

Инаку ок што си имаш свое убедување и што сакаш да ни го наметнеш, еве се согласувам не ги бидува СДСМ, разочараа скроз. Ама ВМРО, што знам бе, некако немаат програма :unsure: Што мислиш?
:pos:

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Aбе кога ќе ми речат референндумот успешен бил, оти македонија не била 2кк народ, и завршува муабетот со нив. Искрено, ваков болно членство Грујо да имаше, 100 год ќе владееше.
Ич ти не се секирај за тоа, и грујо си имаше и уште си има вакви кретени. Та него на грб го тетоавираа и песни му правеа, да не се заборави тоа.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
А што мислиш, за кого треба да се гласа? Јас мислам за ДПМНЕ оти се помалку лоши од СДСМ. Ти?
Помалку лоши? :)
Тоа е аргументот да остане СДС на власт, заради твојата глупа констатација?
Проѕирен си, се гледа зошто си тука....

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Дечко, смири страсти, кој ти е проблемов? Или се замислуваш дека си некој опинион мејкер на форумов со влијание и вршиш некакви услуги на партијата? Ако ништо друго контра ефект можеш само да имаш.

Инаку ок што си имаш свое убедување и што сакаш да ни го наметнеш, еве се согласувам не ги бидува СДСМ, разочараа скроз. Ама ВМРО, што знам бе, некако немаат програма :unsure: Што мислиш?
Немаат, ама се помалку лоши од СДСМ. :D

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399

Немаат програма?
Викаат дека ќе биде 600 евра просечна плата, и ќе зголеми пензии....
Не бе младичу, ВМРО од секогаш имале програма по една дебела книга....јас лично сум ги распределувал тие материјали. И секогаш стоеле позади таа програма принципиелно, ама нема врска :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Немаат програма?
Викаат дека ќе биде 600 евра просечна плата, и ќе зголеми пензии....
Не бе младичу, ВМРО од секогаш имале програма по една дебела книга....јас лично сум ги распределувал тие материјали. И секогаш стоеле позади таа програма принципиелно, ама нема врска :)
Ти ги делеше материјалите по влезови или лепеше плакати?

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.315
Поени од реакции
21.507
Он чекаше советници по финансии од Германија, од кабинетот на Меркел, што требаше со Заев заедно да ја дигнат економијата.... и дојдоа и ја дигнаа луѓето, што јес - јес
Овој ботов Лазар беше тој што чекаше економски советници од Германија, не Ne_sum_ja. Си се збунил нешто. :D

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Ти ги делеше материјалите по влезови или лепеше плакати?
Бев сега да, заедно со кандидати за пратеници....да поделиме нешто. За плакати има унија на млади сили, нека се челичат у партијата. Да се види од млади години кој вреди а кој не вреди....друго што те интересира?
Демек сега ќе стигматизираме се што се прави во кампања....нормални ствари се тоа за нормални луѓе.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Бев сега да, заедно со кандидати за пратеници....да поделиме нешто. За плакати има унија на млади сили, нека се челичат у партијата. Да се види од млади години кој вреди а кој не вреди....друго што те интересира?
Демек сега ќе стигматизираме се што се прави во кампања....нормални ствари се тоа за нормални луѓе.
А што мислиш, за кого треба да се гласа?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ако бе убаво, да ги филтрираме на време патриотите од предавниците, па да видиме за кој камата а за кој пиштолот :)

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Мислам дека ни од партија не би му ги довериле сендвичите :D
Пак се враќаме на сендвичи и небањати?
Некако сега ве нема во голем број на форумов...

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Да не беше Грујо (ВМРО ДПМНЕ), СДСМ уште ќе немаше „програма“ за мандатот ако се следна власт. Видоа како е прави тоа, па и тие почнаа. Само, проблемот е што е „мртво слово на хартија“ во голем обем.
Автоматски споено мислење:

Пак се враќаме на сендвичи и небањати?
Некако сега ве нема во голем број на форумов...
..сега има и северџани, проширена е листата.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Ако бе убаво, да ги филтрираме на време патриотите од предавниците, па да видиме за кој камата а за кој пиштолот :)
Да ти кажам право, реално ако размисли човек има доста предавници. Времето ќе си ги оссуди кога јавно ќе излезат сите срања на површина.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom