Bodhidharma
- Член од
- 17 септември 2011
- Мислења
- 10.783
- Поени од реакции
- 15.399
Не сум се бафтал по политика и солење ум на форумов се додека не дојде на власт оваа хунта буквално речено. Сум имал и некоја желба да падне претходната власт, иако сум имал личен ќар односно сум можел да имам. Тоа на почеток, додека не се обелоденија плановите со средбата во Швајцарија на пример и други случки, кога јасно се виде што е планот. Зборев и тогаш....пред 4 год. што се спрема и кои се сценаријата.Za dzabe. Edno nesto mi ostavi pecatok kaj ljubitelite na SDS: Ednas komunjar sekogas komunjar. Za dzabe trubenje pred izbori ne glasam, ke glasam za VMRO, odenje po DUI...na kraj ko pocina prvi izlezeni i so se srce izglasano SDS. 300.000 posle vakvo ebenje da izvajs i sve jasno ke ti stane.
Ме боли кур кој што ќе рече искрено, ако тепа СДС ќе биде понижување.....ај покрај целиве срања што ни ги направија пак да ги гласа народ е крај. Не ми треба мене партија за да печалам, ако ми е до пари имам опција да заработувам по 4000 евра месечно во секој момент, ќе си го запотам гзето и нема дома да бидам со месеци ама не морам да молам никого.
Едноставно СРАМОТА е пак СДС да дојде на власт, ме заболе курот кој што сака нека мисли.