СДСМ - Политичка партија

Дали ви се допаѓаат пратеничките листи со кои ќе настапува партијата на следниве избори?

• Да.

Гласови: 7 11,1%
  • Не.

Гласови: 42 66,7%
  • Можеле да стават и многу подобри кандидати.

Гласови: 14 22,2%

• Вкупно гласачи
    63
  • Гласањето е завршено на .

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Za dzabe. Edno nesto mi ostavi pecatok kaj ljubitelite na SDS: Ednas komunjar sekogas komunjar. Za dzabe trubenje pred izbori ne glasam, ke glasam za VMRO, odenje po DUI...na kraj ko pocina prvi izlezeni i so se srce izglasano SDS. 300.000 posle vakvo ebenje da izvajs i sve jasno ke ti stane.
Не сум се бафтал по политика и солење ум на форумов се додека не дојде на власт оваа хунта буквално речено. Сум имал и некоја желба да падне претходната власт, иако сум имал личен ќар односно сум можел да имам. Тоа на почеток, додека не се обелоденија плановите со средбата во Швајцарија на пример и други случки, кога јасно се виде што е планот. Зборев и тогаш....пред 4 год. што се спрема и кои се сценаријата.
Ме боли кур кој што ќе рече искрено, ако тепа СДС ќе биде понижување.....ај покрај целиве срања што ни ги направија пак да ги гласа народ е крај. Не ми треба мене партија за да печалам, ако ми е до пари имам опција да заработувам по 4000 евра месечно во секој момент, ќе си го запотам гзето и нема дома да бидам со месеци ама не морам да молам никого.
Едноставно СРАМОТА е пак СДС да дојде на власт, ме заболе курот кој што сака нека мисли.

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
А што би рекол ти? Немаш ли свој став? Јас мислам дека Заев сега се вади. Кој знае дали памти каде го рекол ова.
Во моментот немам, ни шо да речам, уште помалку став, ми немаат од штабот јавено ништо, зафатени се сега ги спремале кантите со лепак за плакатите :icon_lol:

Дали ги чуваш четките за лепак од минатите избори?

Или со ваљаче мачкаше?

:icon_lol:

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Во моментот немам, ни шо да речам, уште помалку став, ми немаат од штабот јавено ништо, зафатени се сега ги спремале кантите со лепак за плакатите :icon_lol:

Дали ги чуваш четките за лепак од минатите избори?

Или со ваљаче мачкаше?

:icon_lol:
Е па ако немаш став, што „машки полов орган“ бараш тука?

D

Deleted member 12196

Гостин

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Џабе извинување. Сега Шарените по дома лулаат братчиња и сестрички. Негово беше само да им ги е*е мајките, за децата воопшто не се грижи. :)
Каков болен народ истите сега нема ни да излезат да гласаат за некоја опција која е против СДС....пак ќе речам, стокхолмски синдром. Иначе тие истите шарени не им сметаше кога пцуеа и колнеа полиција.....џган е се тоа.

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Те читам тебе. Да видам дали можеш да го прегориш глупометарот.
Па, има една народна... „Пијаниот го кажува она што трезен го мисли“.
За доброто на форумов, убаво би било да изнесуваш свои мислења, за тоа и служи форумот. Може да не се согласуваат некои членови, да се дебатира, итн... Ама сам преиспитај се ако активностите ти се “квалификација на другите“, особено за ваков „бениген“ пост, со поговоркава.

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
Џабе извинување. Сега Шарените по дома лулаат братчиња и сестрички. Негово беше само да им ги е*е мајките, за децата воопшто не се грижи. :)
Знаеш како велат, ветер дупка не полни ;)

За време на т.н Шарена револуција не бев во вилаетов, така да џабе лаење...

Е сеа тешко е да осознаеш дека партиското раководство те смета за "човечиња си гласаат" :icon_lol:

Барем начисто си знаете за тие шо се борите дека ептен ве ценат :tapp:
Автоматски споено мислење:

Па, има една народна... „Пијаниот го кажува она што трезен го мисли“.
За доброто на форумов, убаво би било да изнесуваш свои мислења, за тоа и служи форумот. Може да не се согласуваат некои членови, да се дебатира, итн... Ама сам преиспитај се ако активностите ти се “квалификација на другите“, особено за ваков „бениген“ пост, со поговоркава.
Кој дел од цитираното го сметаш за поговорка?

Плус Гоца Јанкуловска дава квалификација човечиња, не јас. Не знам зошто толкава возбуда...дотиччната е главен кадровик во ДПМНЕ и долгогодишен про форма прв човек на МВР.

Последно уредено:
Член од
29 декември 2007
Мислења
582
Поени од реакции
1.363
Не сум се бафтал по политика и солење ум на форумов се додека не дојде на власт оваа хунта буквално речено. Сум имал и некоја желба да падне претходната власт, иако сум имал личен ќар односно сум можел да имам. Тоа на почеток, додека не се обелоденија плановите со средбата во Швајцарија на пример и други случки, кога јасно се виде што е планот. Зборев и тогаш....пред 4 год. што се спрема и кои се сценаријата.
Ме боли кур кој што ќе рече искрено, ако тепа СДС ќе биде понижување.....ај покрај целиве срања што ни ги направија пак да ги гласа народ е крај. Не ми треба мене партија за да печалам, ако ми е до пари имам опција да заработувам по 4000 евра месечно во секој момент, ќе си го запотам гзето и нема дома да бидам со месеци ама не морам да молам никого.
Едноставно СРАМОТА е пак СДС да дојде на власт, ме заболе курот кој што сака нека мисли.
Навистина срамота е пак СДС да дојде на власт после се што се случи. Но истовремено срамота е ДПМНЕ да дојде на власт по сите асистенции кон истите случки во последниве 3 години, а при тоа да глуми некаков патритозам.
Заебана дилема. Кој да биде казнет повеќе.
Во некое похрабро време досега ќе имавме десетина атентати, пресечени глави, бесење и други спортски активности, вака останува да дремеме по социјалните медиуми и тонеме во апатија.

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
Едните ги викаат човечиња, на другите ќе им е*еле мајката...и тоа се коментари на партиски челници за сопственото членство, симпатизери итн, арно ама немало смисла да се гласа за трета опција во вилаетов сега, порано беше не го ситнете отпорот, сега ете велат дека не било време пак за тоа :icon_lol:

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Плус Гоца Јанкуловска дава квалификација човечиња, не јас. Не знам зошто толкава возбуда...дотиччната е главен кадровик во ДПМНЕ и долгогодишен про форма прв човек на МВР.
И што има врска со она што го напишав?

Изговориве го навредуваат секој кој има IQ>70.
70?
Да не мислеше IQ>33?

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Навистина срамота е пак СДС да дојде на власт после се што се случи. Но истовремено срамота е ДПМНЕ да дојде на власт по сите асистенции кон истите случки во последниве 3 години, а при тоа да глуми некаков патритозам.
Заебана дилема. Кој да биде казнет повеќе.
Во некое похрабро време досега ќе имавме десетина атентати, пресечени глави, бесење и други спортски активности, вака останува да дремеме по социјалните медиуми и тонеме во апатија.
Ми текнува лани зима на протести, не можевме тројца да се собереме. Ажурирањата кога беа во партијава....1/4 пополниа лист. Многу од членовите се плашеа и да се ажурираат. Судски прогони на сите страни, намештаљка на 27 и што уште не...се тоа синхронизирано се случуваше и водено од еден центар.
Искрено ти кажувам, среќа е што ја сочувавме партијава под сите прогони и најави да ја направат терористичка организација....за да денес барем македонците имаат опција да гласаат.
Времето ќе покаже се надевам, кој на која страна бил.....

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
И што има врска со она што го напишав?

70?
Да не мислеше IQ>33?
Врска има, ако не ја гледаш сам, тогаш е залудно јас да ти посочам.

Еве глеам бараташ доста со коефециенти на интелегенција...

Kajgana Shop

На врв Bottom