- Член од
- 19 август 2010
- Мислења
- 4.476
- Поени од реакции
- 11.432
И Борко,исто,ене го у спотови на вмро се снима!
И Борето си ја има сфатено работата бе! Само за жал, не на ракометниот терен

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Борко,исто,ене го у спотови на вмро се снима!

Затоа што слободното време го користат да трчаат по жени а не да вложат во себеси. Ок, не дека Хансен не бркал жени на нивни години, боже сачувај ама треба да се има приоритети во животот.Зошто доста од вас овде имате директни контакти во тимовите и помеѓу играчите, може ли да ми објасните од каде произлегува немањето на каква било професионалност и желба за унапредување и победа кај македонските "таленти"? Јас разбирам дека не може секој да биде супер талент и да има неверојатни физички предиспозиции али кога ќе видам дека ја немаат желбата ниту физички да се спремат а ги имаат условите ( барем во случајот за Вардар) е тоа е тогаш навистина огромен проблем.
Неможе Талевски како професионален ракометар сите овие години сеуште да изгледа како жртва на холокауст.
Зошто доста од вас овде имате директни контакти во тимовите и помеѓу играчите, може ли да ми објасните од каде произлегува немањето на каква било професионалност и желба за унапредување и победа кај македонските "таленти"? Јас разбирам дека не може секој да биде супер талент и да има неверојатни физички предиспозиции али кога ќе видам дека ја немаат желбата ниту физички да се спремат а ги имаат условите ( барем во случајот за Вардар) е тоа е тогаш навистина огромен проблем.
Пола од "вечните таленти" изгледаат како жртви на холокауст/ се дебели или затвораат клубови ден пред натпревар. Тоа е дозволиво ако си легенда како Чупич па макар и пушел цигари на полувреме знаеш дека ќе си ја заврши работата. Али не од комплетно просечни играчи.
Moram da priznaam mnogu si skromnaНека биде барем како неговата сонародничка на голот на ЖРК, не мора повеќе :Р

Тоа е премија! Лејно е во топ3 најдобри голманки моментално.Нека биде барем како неговата сонародничка на голот на ЖРК, не мора повеќе :Р
Ако си добар играч, не значи дека ќе бидеш и добар тренер. Сакале нејќеле мора да му дадеме шанса, ама реално нема никакво искуство, ниту пак бил помошник на некој врвен тренер па да речеш од него учел. Тоа е што е, избор нема ниту финансии за некој подобар тренер. Се надевам нема бродолом да ни се деси и да изгуби авторитет па да менуваме тренер на сред сезона.Многу сте се фатиле за Стевче. Не е почната сезоната, а многу негативна енергија. Дај ќе го видиме како ќе работи. За наши услови, добар ракометар беше, играше 10 години во Вардар. Малку ме плаши колку авторитет ќе има, и дека немаше добри резултати со Еурофарм, ама јас подготвен сум да му дадам шанса.
А мулето е кој?Луѓе Кантегрел веќе спојувал реченици на македонски, ноу комент. Знам дека става сториња дека учи ама работата е каде каде напреднаОна мулено по столови што се качуваше ни англиски ни германски и после западот не не сака.