Darling
High Value
so kvadratna ravenka.Баш ме интересира како го пресмета ова. Дај образложи, објасни што е добиено, што е изгубено, и со кои мерни единици оперираш. Вака многу на ѓутуре математиката изгледа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
so kvadratna ravenka.Баш ме интересира како го пресмета ова. Дај образложи, објасни што е добиено, што е изгубено, и со кои мерни единици оперираш. Вака многу на ѓутуре математиката изгледа.
Што ви даваат да јадете и пиете не знам, вакви глупаци човек може да посака само да има у партија......ти и у шупак ќе се рокаш зајко да ти рече, нели?Ubavo si prasa covekot. Neznam sto ne vi e jasno?
Автоматски споено мислење:
Go gledav Apasiev na kanal5, rojka nevidena. Covekot e za zalenje, zagubeno mu e magareto.
so kvadratna ravenka.
Na glupi prasanja, se odgovara so glup odgovor.Не е дури ни смешно. Ем си неспособна за конкретен одговор, ем си неспособна за забавна досетка. Што тоа зборува за тебе?
Односно не знаеш да објасниш што толку многу изгубивме и што толку малку добивме. Ама како комитка мора да се држиш до тој став. Ако, барем си доследна.Na glupi prasanja, se odgovara so glup odgovor.
Јас лично сеуште сум воздржан по однос на НАТО. Дали сме добиле нешто, ќе видиме при наредниот внатрешен судир. Ако стојат настрана, и не остават да го решиме сами, тогаш сме добиле. Ако пак пратат емисари, и ни наредат да направиме дополнителни отстапки, тогаш безбедноста што ја очекувавме од НАТО е само фарса.Односно не знаеш да објасниш што толку многу изгубивме и што толку малку добивме. Ама како комитка мора да се држиш до тој став. Ако, барем си доследна.
Јас лично сеуште сум воздржан по однос на НАТО. Дали сме добиле нешто, ќе видиме при наредниот внатрешен судир. Ако стојат настрана, и не остават да го решиме сами, тогаш сме добиле. Ако пак пратат емисари, и ни наредат да направиме дополнителни отстапки, тогаш безбедноста што ја очекувавме од НАТО е само фарса.
Барање за федерацизација, организирање на некаков референдум за отцепување на помала територија, организирање на некоја подзаедница на општини. Очекувам од НАТО да ни дозволи да ги истретираме тие организатори како што Шпанија го истретира Пуџдемон.Што подразбираш под внатрешен судир? Мислам дека пројде времето на внатрешни судири.
Запрепастен сум од високово ново на дискусија.Што ви даваат да јадете и пиете не знам, вакви глупаци човек може да посака само да има у партија......ти и у шупак ќе се рокаш зајко да ти рече, нели?
Види до сега како постапувале.Јас лично сеуште сум воздржан по однос на НАТО. Дали сме добиле нешто, ќе видиме при наредниот внатрешен судир. Ако стојат настрана, и не остават да го решиме сами, тогаш сме добиле. Ако пак пратат емисари, и ни наредат да направиме дополнителни отстапки, тогаш безбедноста што ја очекувавме од НАТО е само фарса.
Барање за федерацизација, организирање на некаков референдум за отцепување на помала територија, организирање на некоја подзаедница на општини. Очекувам од НАТО да ни дозволи да ги истретираме тие организатори како што Шпанија го истретира Пуџдемон.
Ne se sekiraj ti, Gruevski sigurno ke odi vo zatvorОдносно не знаеш да објасниш што толку многу изгубивме и што толку малку добивме. Ама како комитка мора да се држиш до тој став. Ако, барем си доследна.
Ne se sekiraj ti, Gruevski sigurno ke odi vo zatvor![]()
Sekoj vladee so nesto.Уште една комична досетка. Во форма си денес. Ем комитка, ем ја владее иронијата.