Pusti fotki posle mestejne i spodeli iskustvo*ako imas i merac uste podobro...Isto. Duzam pivo na strelec. Ili on ke duzi pivo, ke vidime kako ke se pokaze. :p
Dali znaes za montiranje dali se dobiva nekoj dokument oti e od ovlasten prodavac namestena? Dali gubi nesto garancija ako mi ja monitra prijatel (koj ionaka montira gree klimi koga e na rabota)?
Прегледај го приврзокот 257316
Treba da e montirana od ovlasten serviser i da udri pecat radi garancijataIsto. Duzam pivo na strelec. Ili on ke duzi pivo, ke vidime kako ke se pokaze. :p
Dali znaes za montiranje dali se dobiva nekoj dokument oti e od ovlasten prodavac namestena? Dali gubi nesto garancija ako mi ja monitra prijatel (koj ionaka montira gree klimi koga e na rabota)?
Прегледај го приврзокот 257316
Mobilna klima ne e za doma podobro inverter split sistem bidejki za mobilnata treba da imas otvor ili da go sprovedes crevoto vo odzak plus drugoto crevo za kondez vodata pri ladenje treba da sprovedes da ti kape nekade za tolku mala kvadratura najdobro ovaa klimaдечки некој да сподели искуство со мобилни клими, би ја користел во мала соба од 9 квадрати. ме интересира како перформира со подотворен прозор (за цревото нема да можам да бушам у ѕид) која има најтенко црево, и која е најтивка...
Ako ti e za ladenje samo, zemi si kuler. Imaat vo Gree, mislam 5'500.дечки некој да сподели искуство со мобилни клими, би ја користел во мала соба од 9 квадрати. ме интересира како перформира со подотворен прозор (за цревото нема да можам да бушам у ѕид) која има најтенко црево, и која е најтивка...
Сакав да ти пишам дека со онлине купување имаш уште 3% попуст, и ти доаѓа 58 илјади, така да не знам за каков попуст зборуваш. А овие од ИЦС мислам дека имаат и безплатна достава во градовите...јас нарачав Daikin sensira New 3.5 кв за 38 илјадиKlimata na klimi mk e 67k, riversoft preky 70k tuka vo sr preku lokalna IT prodavnica sto mi e prijatel nabavna za nego e 59.5k i plus kargo za 60-61k ja zimam.
Dobra cena ....ako e ova navistina gree bora gledam ima wi-fi koj mi treba .za malandetska soba 14m2 max.Odlicen popust na NEO Inverter klima so Gree Kompresor odlicna mokna evtina inverter klima
Техномаркет - NEO SMART WIFI G12R32 INVERTER 12000BTU
Техномаркет ЛАДЕЊЕ/ ГРЕЕЊЕ/ ПРОЧИСТУВАЧИ КЛИМА УРЕДИ ИНВЕРТЕР NEO SMART WIFI G12R32 INVERTER…m.tehnomarket.com.mk
Ovoj model na NEO e Rebrendirana Gree Bora
NEO
Bora so Eurovent.Odlicen popust na NEO Inverter klima so Gree Kompresor odlicna mokna evtina inverter klima
Техномаркет - NEO SMART WIFI G12R32 INVERTER 12000BTU
Техномаркет ЛАДЕЊЕ/ ГРЕЕЊЕ/ ПРОЧИСТУВАЧИ КЛИМА УРЕДИ ИНВЕРТЕР NEO SMART WIFI G12R32 INVERTER…m.tehnomarket.com.mk
Ovoj model na NEO e Rebrendirana Gree Bora
NEO
NEO klimata e rebrendirana Gree Bora se gleda po slikite Edna slika iljada zboroviDobra cena ....ako e ova navistina gree bora gledam ima wi-fi koj mi treba .za malandetska soba 14m2 max.
Ima nekoj da potvrdi....100%
Доста реална цена 18500 моментално ова е најефтин инвертер од 3.5кв ако не се лажам.Dobra cena ....ako e ova navistina gree bora gledam ima wi-fi koj mi treba .za malandetska soba 14m2 max.
Ima nekoj da potvrdi....100%
Ova e navistina mnogu dobra cena, bez Wi-Fi okolu 17'000. Nema takva cena, dodeka e na promo treba da se zeme.Доста реална цена 18500 моментално ова е најефтин инвертер од 3.5кв ако не се лажам.