- Член од
- 28 декември 2015
- Мислења
- 4.070
- Поени од реакции
- 6.552
Има да, во дегените кои одат на концерти на Томпсон, но тоа е минорен процент од население, имаш во Италија фашистичка легална партија, денес во Србија ако не се лажам, четниците се изедначени со партизаните и слично, што е едина земја која изедначува соработници на фашизам и противници на истиот, тоа што обвинуваш други земји, тоа го прави на државно ниво твојата Србија!Сакаш да ми кажеш дека во Хрватска не се величи усташтво, украина Бандера го прогласуваат за националн херој... сега ме мрзи ако сакаш ке ти најдам на гугл колку сакаш докази... и твојата тврдња да е точна за појакото воздухопловство на Србите, тоа само ја потврдува мојата теза дека краина е продадена од Милошевиќ, имаш сведочење неодамна и на капетан Драган.
Инаку не ми одговори која е потребата со било кој воен авион да идеш на цивили, имаш видео погоре.
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Дај да видиме нешто за Бандера од 1991-92 кога Украина се делеше од СССР. Бандеризам се појави пост руската инвазија 2014, што е забегано, али далеку од мнозина население.
Ако се навистина цивили и ако навистина авионот делувал по нив, тоа е ратен злочин. Но треба да се знае дека многу краишки четници се пресоблекоа и обричија брадетина пред сломот.
Зошто Милошевиќ би ја продавал Крајина, што би добил со тоа?!