Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Друже, ти гледаш на факинг ТВ, нормално тие што даваат оценки се на стадион и ја пратат цела ситуација.. Ти гледаш само на камера каде што се движи топката, а останатото не го глеаш... Затоа тие се релевантни а ти не си ..lol mi davas linkovi od mediumi i gotovo, taka mora da e, abe cela utakmica ja izgleav so mi zboris sea gluposti, istite tie mediumi go ocenija lautaro bolje od lukaku, isto i na barela mu dadoa dobra ocenka. Nisto od toa ne bese tocno spored mene.
Meh partija izigra kulusevski, nisto posebno, majmun go prael godin a ne vleze u sansa za gol, a e ofanziven igrac, ne kreirase sansa za gol, a e ofanziven igrac, a mediumite mi pisuvaat naslovi so gigante migante pa nekoj sto ne gleal stvarno takov vpecatok ke dobie. Ok e juve go potpisa, mora da e gigante, uredu e.
Nikoj ne ti vika deka e los igrac, ama so inter izigra prosecen mec, toa deka e 20 godini nikakov izgovor ne e denes, toa ti se vise godini kade igraci se ponasaat bolje i od nekoi sto se u svojot prajm a vazat za zvezdi u fudbalot. Baska sto Inter bea losi so Parma, narocito nazad, mnogu prostor ostavaa, i ovoj pak u 90 minuti nisto posebno ne kreirase. Ne ti vodam inat sea deka potpisal za juve, si iam kazano stav za nego i negoviot potencijal na vremeto, ama ne mora sea da se hajpa po sekoja cena, da ne bese igrac na juve naredna sezona i mesto kulusevski da stoese primer Hetemaj, nikoj nisto nemase da kaze za vakvata izigrana partija, ni gigante ni migante.
Последно уредено:

На страна што фалат мноооогу битни играчи, им требаше време 2 до 3 текми да се вратат у филм, се вратија, идеме сеа да газиме