Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пенал е и Николовски во 4та. Незнам по која логика во 4ка носител од Охрид... Ајде бар да е некој со харизма или некој многу вичен... овој ројка невидена.Кој и намести повторно пенал на Шеќеринска во 5та со противкандидат како Дурловски?
Шеќеринска ќе биде декласирана со минимум 3-4 пратеници разлика. Памти ми го муабетов.Кој и намести повторно пенал на Шеќеринска во 5та со противкандидат како Дурловски?
Дурло е поставен чисто за реклама. Амди Бајрам е доктор за политики науки за него, реално. Шеќеринска колку и да е чавка и психопатка, политички гледано е над сите кадри од дпне.
ДПНЕ поголема корист ќе имаше од типови како Митко Јанчев или Филип Петровски кои мислам дека се далеку подобри кадри од овие актуелниве од врхушката.
Добро кој mind fuck е Сдсм да ветува реформа на судството после 4 години на власт а истото им беше главното ветување на претходните избори![]()
Висок суд на еднаквост бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мора да се испочитува и хавуз.кај и да е ова ниво ќе го достигнат со ветувањата.
...така размислуваш затоа што немаш “проблем“ (некои си имаат проблем со македонскиот идентитет уште од некакво си осамостојување, немање Македонци се вели нема победнициСе фино остатокот, ама ова како може да се нарече успех мене не ми е јасно.
Во споредба со Дурло, Дафина и Гога? Дај жити се. Човекот има поголема политичка позадина од сите тројца заедно.Филип Петровски е едно од најсмрдените говна во Македонија. Ако мислиш дека Филип е добар кадар за било каква јавна функција, па тоа да биде и заменик општински секретар во Чешиново Облешево, веднаш престани да пратиш политика.
Политичката величина излезе сам на избори, и освои 2000 гласа. Во вториот обид не собра ни потписи за да оди на избори. Стварно величина.Во споредба со Дурло, Дафина и Гога? Дај жити се. Човекот има поголема политичка позадина од сите тројца заедно.Гога е бивш СДСМовец а сега носител на ИЕ1. Кој крах човече!!!