- Член од
- 8 јануари 2009
- Мислења
- 83
- Поени од реакции
- 1
хм не се по мој вкус Слипкнот , конкретно стилот шо го свират ама пак неможам да сфатам шо ќе им се 9 души у бенд.....безвезе
Што има врска? Ако имат сите што да свират/пеат/прават и 20 души да се што има врска тоа колку се?хм не се по мој вкус Слипкнот , конкретно стилот шо го свират ама пак неможам да сфатам шо ќе им се 9 души у бенд.....безвезе
Да,музика е...никој не те присилува да ги слушаш ако нејќеш нели?:wink:епа тоа е финтата двајца/тројца лупаат на канти со безбол палки....тоа музика е?
Кај го виде тоа? А и да го има ..епа тоа е финтата двајца/тројца лупаат на канти со безбол палки....тоа музика е?
низок IQ има оној кој неможе да ја разбере музиката.слипнот би требало да спаѓаат во ну метал...ну металот е една од погрозните гранки во металот...а слипнот се најгрозно нешто во ну металот и нив ги слушаат луѓе со низок IQ затоа што она што е подобро и како што рече некој погоре ти навлегува во организмот неможат да го разберат.Секогаш кога ќе слушнам некој да ги обожава слипнот ме потсеќа на неизживеан човек шо нема слушнато нешто подобро од големиот репертоар на Метал музката и ја тупи со умрени бендови.
можда низок IQ има оној кој не знае што е добра музика па се потпира на бендови како слипнот енивеј зборот ми беше дека слипнот се срање.низок IQ има оној кој неможе да ја разбере музиката.
Те пресече, жалам. Ова ти е одговорот .......а слипнот се најгрозно нешто во ну металот и нив ги слушаат луѓе со низок IQ з.
низок IQ има оној кој неможе да ја разбере музиката.
Слушај Џон.можда низок IQ има оној кој не знае што е добра музика па се потпира на бендови како слипнот енивеј зборот ми беше дека слипнот се срање.
А дали тоа треба да значи дека јас не се разбирам у музика? Само кажав дека Слипнот не ми се по ќеф и то.На крај краева форумов е за тоа како шо знам секој да си каже свое мислење. поздрав:helou:Слушај Џон.
Јас кога сум слушал, правел и свирел музика (секаква) ти си била некаде изгубена во космосот.
Точно дека Слипкнот се срање, немора да значи дека нив ги слушаат луѓе со низок IQ туку луѓе што немаат појма што е добар метал воопшто. Слипкнот го срами металот како еден многу добар жанр, и ја мислам не би требало да спаѓаат под метал, нека најдат некој нов стил со што ќе се карактеризираат ваквите бендови. Ќе сфатат они еден ден што е суштината во музиката, и дека Слипкнот спаѓаат во најбедната музика што посои.слипнот би требало да спаѓаат во ну метал...ну металот е една од погрозните гранки во металот...а слипнот се најгрозно нешто во ну металот и нив ги слушаат луѓе со низок IQ затоа што она што е подобро и како што рече некој погоре ти навлегува во организмот неможат да го разберат.Секогаш кога ќе слушнам некој да ги обожава слипнот ме потсеќа на неизживеан човек шо нема слушнато нешто подобро од големиот репертоар на Метал музката и ја тупи со умрени бендови.