Neznam sto znaci ako sakas objasniМислам дека е глупо да ти објаснувам на 53год за термин што дечкиве и под 30год одамна го знаат.. Спамер си чул што е?
Neznam sto znaci ako sakas objasniМислам дека е глупо да ти објаснувам на 53год за термин што дечкиве и под 30год одамна го знаат.. Спамер си чул што е?
Кога сакаш може да ти објаснам све што Не ти е јасно....утре у 12,?Neznam sto znaci ako sakas objasni
Ако комшијата користи 6 киловати клима за 30 квадрати, тогаш незнам што да кажам.... ИскреноSo zdravje da se koristi ,vakva koristi moj komsija za dukan 30m2 i si vrsi odlicna rabota zadovolen e.Samo po forumov mislam deka e spomnato da se obrni vnimanie na oznakite ,da zemis sto plakas.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Покрај Митсубиши, Тошиба, Дајкин да земе Грее? Ма дај не зафркавај.... Имам две клими Грее али ако има човек буџет тогаш нема споредба.Ubavo sto imas Mitsu, Toshiba....
Nemas Gree i zboris deka necini... Nesto smrdi kaj tebe.
Ke dojde vreme da zemes Gree, bidi siguren, I nema da zgresis.
Ne te razbiram bas sto ti e poentata ,no bidejki e prodavnica za postelnini kaj sto najmalku 60pati se otvora vrata,i pritoa ima ogromni toplinski zagubi mora da ima duplo pojako grejno telo za brzo nadomestuvanje na izgubenata toplina,pogotovo koga vo pik period se slucuva na nekoja minuta da se otvora vrata ,a posle ima period pa pola sat ne se otvora. A ja koristi za greenje od 8:00 do 18:00 taka da se isplati sekako.Ако комшијата користи 6 киловати клима за 30 квадрати, тогаш незнам што да кажам.... Искрено
Мисли дека е стан. Затоа. Инаку за продавница треба 2-3 пати повеќе од стан, зошто загубите се огромни.Ne te razbiram bas sto ti e poentata ,no bidejki e prodavnica za postelnini kaj sto najmalku 60pati se otvora vrata,i pritoa ima ogromni toplinski zagubi mora da ima duplo pojako grejno telo za brzo nadomestuvanje na izgubenata toplina,pogotovo koga vo pik period se slucuva na nekoja minuta da se otvora vrata ,a posle ima period pa pola sat ne se otvora. A ja koristi za greenje od 8:00 do 18:00 taka da se isplati sekako.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Pa posto ne sum expert za klimi zatoa pitav. Sto i kako e. Ali deka za 35m2 zemav 5kw klima daikin, a komsijata podmene so 3.5kw daikin i postar model se greee valjda i jas so toj model ke zagrevam 35m2. Toa na stranata ne mi treba da flezam, ako e ok oke e klimata ako ne e ipak imam i druga opcija za greenje, ali sepak kako gledam nasekade kako stoi daikin i toa sto koj i da mi kazal rekol dobar zbor veruvam. Istata klima ja ima kaj mene na rabota maintenance coordinator i toj e prezadovolen taka da veruvam bi bila ok.Uste 1saat vreme imas da se dokazes .. .i uste 10 da ti dadam gjaba
Ti pojma nemas sto si kupil
Одличен избор, ако имаш можност набави и wifi модем, за по прецизно ракување околу тајмер,преглед на потрошувачка..но и без тоа за таа квадратура ќе заборавиш дека се грееш на клима со смешни цени за струјаPa posto ne sum expert za klimi zatoa pitav. Sto i kako e. Ali deka za 35m2 zemav 5kw klima daikin, a komsijata podmene so 3.5kw daikin i postar model se greee valjda i jas so toj model ke zagrevam 35m2. Toa na stranata ne mi treba da flezam, ako e ok oke e klimata ako ne e ipak imam i druga opcija za greenje, ali sepak kako gledam nasekade kako stoi daikin i toa sto koj i da mi kazal rekol dobar zbor veruvam. Istata klima ja ima kaj mene na rabota maintenance coordinator i toj e prezadovolen taka da veruvam bi bila ok.
Какви чудни времиња дојдоа. Ако немаш грее и збориш дека не чини, не е во ред. Ако имаш грее и збориш дека не чини, пак не е во ред.Ubavo sto imas Mitsu, Toshiba....
Nemas Gree i zboris deka necini... Nesto smrdi kaj tebe.
Ke dojde vreme da zemes Gree, bidi siguren, I nema da zgresis.
Ti go prodavas li U-crown ot ili se pismani.Какви чудни времиња дојдоа. Ако немаш грее и збориш дека не чини, не е во ред. Ако имаш грее и збориш дека не чини, пак не е во ред.
Но некој (видовит или на грав гледа) мора да им ги брише газовите на триаголниккот салон-монтери-сервис.
@Паланчански Ама и @Sv B (колку и да се чини дека е бот на Грее) е во право, ем постојано велиш дека не си задоволен од климата ем не велиш дека ја продаваш. Овде навистина нешто смрди.Ti go prodavas li U-crown ot ili se pismani.
Eve uste malku pa 12 casot se nadevam ke kazes sto znaci Spamer i jas nesto da naucam od tebe.Кога сакаш може да ти објаснам све што Не ти е јасно....утре у 12,?
Чекај да изгугла.Eve uste malku pa 12 casot se nadevam ke kazes sto znaci Spamer i jas nesto da naucam od tebe.
На ботови што ги пушташ да провоцираат не ја продавам.Ti go prodavas li U-crown ot ili se pismani.
Никаде не сум напишал дали ја продавам или не ја продавам. Тоа се туѓи зборови. Некому ќе му одговара да ја продадам, да нема главоболки.@Паланчански Ама и @Sv B (колку и да се чини дека е бот на Грее) е во право, ем постојано велиш дека не си задоволен од климата ем не велиш дека ја продаваш. Овде навистина нешто смрди.
Тоа во крајна линија си е твој избор и право, но вака делува како и ти да си нечиј бот.На ботови што ги пушташ да провоцираат не ја продавам.
Никаде не сум напишал дали ја продавам или не ја продавам. Тоа се туѓи зборови. Некому ќе му одговара да ја продадам, да нема главоболки.
Мислам дека не ја знаеш историјата, не сакам да се повторувам.