Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A juve 9/9Они 8 од последни 10, Барса ако освои годинава ќе има 7 од последни 10, Барса лига.
Иначе, честито, заслужена титула. Како дојде новиов тренер, го прегазија секој противник. Многу подобро играат од ланска сезона главни фаворити за ЛШ.
cestito titula, cestito i za bilefild, imaat strava navivaci, a pred nekoja god bea 3 liga...Ноер фати добар зицер на крајот.
Лагано до титула Баерн, нека ја прекрстат лигата во Баерн Минхен, нема смисла веќе
Со пола гас си освојуваат секоја година

Добро сега и Дортмунд последните две сезони се изнакупија играчи ама никој не им е крив кога купуваат просеци како Хазард а лупаат по 30 40 милиони за таков играч.Jebiga, Baern so uslovite sto gi imaat e normalno da osvojat pokje od drugite. Ne vikam deka mora da se 8 po red ama ne e cudno so duplo pogolemi prihodi i duplo pogolem budzet prema vtoriot vo ligata da dominiraat. Pa za drugite da ne pravime muabet. Spanija, Italija i Francija e isto dominacija na eden klub poslednite 10 godini, edino Anglija malce e porazdvizeno. Ama p i tamu so 30 boda plus da stanes sampion e ogromna dominacija, barem godinava![]()
Добро сега и Дортмунд последните две сезони се изнакупија играчи ама никој не им е крив кога купуваат просеци како Хазард а лупаат по 30 40 милиони за таков играч.
Брандт единствено ми дели другите се мех, титула со тие играчи малце потешко.
Си имавте шанса и си ја прокоцкавте и лани и оваа сезона.
Лани ако не се лажам едно време му бегавте на Баерн 9/10 бода.
Знам, јасно ми е ама истото и за Атлетико важи, помина тоа време кога можеше да се кажи дека Барса и Реал се финансиски многу понапред од Атлетико, не дека не се сеуште во предност ама последните неколку години Атлетико се расфрла со пари и не смее оправдување да им бидат финансиите, е сега проблемот кај Дортмунд и Атлетико е шо трошат ама и продаваат.Taka e ama edna sezona ne e pola godina i godinava Leipzig begase pa ete ne uspea. A Hazard dali vredi ili ne mislam vredi i pokaza deka 25m EUR bea dobro vlozeni. Ali toa e znaes od Atletiko deka ima i podobri timovi so podobri uslovi i e mnogu tesko da se uspee pokraj taa konkurencija.
Еве каков удар врз тимот е заминувањето на Хакими.