Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.507
Поени од реакции
2.872
Гледајќи ги случувањата и денешната моја прошетка низ Дебар Маало... Искрено мислам дека скоро се е како порано. Кафичи немаше никаде место, кафани фул. Мислам единствено нешто што остана неотворено се дискотеките а гледам нетрпеливо се чека и тоа. Ќе биде после е*ење нема каење работава.

Ама изгледа голем дел од светот ќе си тера така. :cuc::toe:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.222
Поени од реакции
30.438
Не е муабетот за ризик туку дека се злоупотребуваат ваучерите. :)
Ајде облека и така и така, макар шо нема голи да останат, сигурно еден фустан нема да им смени ништо, плус криза без работа ако останале попаметно е и логично е за храна да се искористат ваучерите ама добро, ама на нокти бе, на фризури :)
Si kupiv maple syrup od 400 denari so vaucherot.

Pravilno li mi e iskoristen?

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Член од
28 март 2006
Мислења
17.787
Поени од реакции
12.270
Si kupiv maple syrup od 400 denari so vaucherot.

Pravilno li mi e iskoristen?
прво да искоментирам ццц, расипчија.
ај се додека е од македонски јавор во македонска фабрика, може

Последно уредено:
Член од
28 март 2006
Мислења
17.787
Поени од реакции
12.270
Палачинки се јадт со мармалад од 70 денари. ДруКпаТ да прашаш

На тема списокот со одбиени решенија, ај што има дупли туку и нешто друго изгледа не е во ред

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.222
Поени од реакции
30.438
Izgleda ke treba, dobro e sho na forumov ima luge koi mozat da me sovetuvaat mudro za kako da gi trosam sopstvenite pari.
Ne za da izgledaat kako zagrizeni ili svesni luge za virtuelni socijalni poeni, tuku oti stvarno im e gajle za kako sekoj si gi trosi parite.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

На тема списокот со одбиени решенија, ај што има дупли туку и нешто друго изгледа не е во ред
Го познавам дечково, луѓето си се ок, угледна фамилија :icon_lol:. Шала настрана, не се Кондратенковци, си седеа/седат дома додека требаше, смешки е да се наоѓаат на листава.

Последно уредено:
B

Beginner

Гостин
Ај за Македонија ќе разберам оти ја нема на листата ама ги ставиле Албанија и Србија
Ако ги примат нив тогаш не гледам зошто нас не би не примале.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.015
Вирусов е навистина една чудна голема гадинка. Мој другар (моја генерација 34год)....прво имал три дена дијареа со благо покачена температура, ја сопрел со апчиња. Потоа почнало грло да го боли (како настинат да е, ништо посебно) и температура околу 38 два дена. Побарал тестирање преку матичен, не исполнувал епидемиолошки критериуми.
Закажал прво тестирање во Систина (ПЦР) приватно добил негативен резултат. Со ургенција (за да се тестира истиот ден) одма штом го добил резултатот отишол на тестирање во Жан Митрев (ПЦР)....позитивен. Не дека не им чинат тестовите во Систина него стварно чудно, еден ден негативен, другиот ден позитивен....а симптомите непроменети.
ПС На домашно лекување е, подобар е ден за ден....

Последно уредено:

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.015
Ај за Македонија ќе разберам оти ја нема на листата ама ги ставиле Албанија и Србија
Ако ги примат нив тогаш не гледам зошто нас не би не примале.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Србија врие од корона....мачкаат очи со сумљиви бројки. Албанија исто, малку тестираат и пола им се позитивни, и таму е лом.....ние искачаме идиоти од што сме премногу транспарентни и затоа сме во високо ризични земји......не дека соседиве ни се поарни........ми врие главата кога полека, полека тешко но се помирувам дека нема да мрднеме од државава.

Kajgana Shop

На врв Bottom