Па јас го делам ова мислење со тебе бе друже, еве ти се чуствуваш како македонец јас со тоа немам проблем, имаш своја држава и со тоа немам проблем, како пто кажав имам другари, пријатели, роѓаци, познаници имшто још не македонци што имси нив немам проблем , ниту пак тие со мене како србин, но издркотини како оној погоре неможеш на друг начин освен како напишаниот, тој мисли дека е европјанин со тоа што омаловажува се словенско без разлика дали е македонско, српско, руско... на него така меиндтрим медиумите му кажале чист куртон навлечен и кога ке се употреби таков куртон знаеш што се случува, така да од тие европјани кои плукаат се што вреди на овие простори стави пепел... за босна се си во право таму се колеле на велико и кој кого стигнал, другар ми живее во добој дедому имал секојдневен коректен однос со комшија муслиман ( само незнам дали е во добој или на бекое друго место) , пукне војна првото утро излезат во двор комшија извади пушка го убие како куче на лице место, до ден денеска нема одговарано, али да карактеризираш еден народ како геноциден затоа што во една војна се убивале кој кого стигнал е размислување на дегенерик без да вклучи мозок, а така слушнал на снн, ббс, дојче веле...