Последиците од коронавирусот (COVID-19) врз економијата

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

новата реалност во кафана со КОВИД19, веќе нема да биде тоа што треба да биде ... лезет да се посети! :(

Овој рахитичниов пропали пеач на Нокаут лицитира со некакви цифри 300 милиони, 500 милиони, ко од џеб да ги вади. Ниеден податок од каде и како ќе се прибават тие пари и кој ќе ги враќа кредитите (ко да не знаеме кој ќе ги враќа). Конечно треба да се престане да се гласа за неспособни скотови што прикажуваат дека од бога носат некоја милостина и се прикажуваат како некакви офуцани месии. Неповратни средства my ass. Ќе ни се исповраќа на сите од „средствата“.
Боље да се зарази чоек и да си оди од овој свет, него копучаанава да му „спасува“ бизнис.

Од кога се појави како легален претставник на оние педерине што се претставуваат како некакви Канаѓани и планираат да ја уништат пола источна Македонија со рудницине, ми предизвикува дијареја коа ќе му ја видам фацата.....па уште посадил три дрва у двор у Капиштец и глуми часна сестра. Постарата генерација знае како се сотре гигантот Нова Македонија и како наизменично му се редеа пијавици како татко му и оној Чашуле.

Па многу јасно бе Црпко коа не ти работи сајтот. Шо кур имам потреба да влагам пет пати кога еднаш ќе извршам проверка.
Се утепа од кликање сиромаштијата да види дали стасал финансискиот поткуп со кој ќе идеш на митинзи.

Можи некој кој добил купувамдомашно картичка да кажи до кога му е рокот врежан на картичката. На брат ми му стигна картичка со рок до 7ми или 8ми месец 2020 со друга нова картичка која му следуваше по истекот на рокот на старата, двете му стигнаја заедно по пошта. Но, не ни го имаше на списокот на добитници на купувамдомашно картичка.

веб страница за трошење на парите за епидемијата

Можи некој кој добил купувамдомашно картичка да кажи до кога му е рокот врежан на картичката. На брат ми му стигна картичка со рок до 7ми или 8ми месец 2020 со друга нова картичка која му следуваше по истекот на рокот на старата, двете му стигнаја заедно по пошта. Но, не ни го имаше на списокот на добитници на купувамдомашно картичка.
до 22ра.

Последно уредено:
По кој основ се регулира купувањето домашни производи со платежните картички од KupuvamDomasno?

Производ е производ и картичката како таква мора да функционира за секој артикл било да е тој произведен во Србија Германија или Македонија.

Ако јас купам Thomy мајонез кој мене ќе ми регулира дали сум платил со картичката која е наменета за домашни производи?

По кој основ се регулира купувањето домашни производи со платежните картички од KupuvamDomasno?

Производ е производ и картичката како таква мора да функционира за секој артикл било да е тој произведен во Србија Германија или Македонија.

Ако јас купам Thomy мајонез кој мене ќе ми регулира дали сум платил со картичката која е наменета за домашни производи?
Ваљда посебни бар кодови ќе имаат.

Ваљда посебни бар кодови ќе имаат.
Не верувам дека тоа е изводливо... во Жито маркет пример само има назнаки за Купувам домашно на мак производи, чисто да се таргетираат купувачите што е домашно производство.

Работата ми е касиерките треба да изиграваат полицајци кои што купил и со каква картичка плаќа. На крајот од денот баш им е гајле што кој купил со парите

Извини, грешка. Картичката е до 2022, парите од купувам домашно се до август мислам.

Ќе затворат ама и така државава е веќе до грклан заглавена и тешко дека ќе има по 14500 да им дава на луѓето.
Валда уплашен да не умре за јадење ќе излезе народ и ќе ја запали и влада и собрание и се у пм.Ќе видат и корона и свински и пилешки грип тек тогаш!

Ова нормално зборам за обичните луѓе,ти како и повеќето на темава сте добро ситуирани и немате гајле [emoji846]

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

А зашто тешко дека државата ќе има да дава по 14.500 ...
Како до сега дава :)

Па по мене, НЕМА да и тешко на државата.
Епа по мене мислам дека државата е пред финансиски крах и нема снага да издржи уште едно такво затварање.

Ама ова е само мое мислење.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom