Во истата во која Левица оди во парламент.
Звучи нереално али мислам дека бар со два пратеника ќе влезат

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во истата во која Левица оди во парламент.
колку пратеници се тоа?
5% се 6 пратеници. Но изборниот модел лесно може да ги преполови.Како ја доби бројкава? И колку гласови се отприлика според тебе тие 5%?
Ovaj pat mozno e vo kecot da imaet 1 pratenik vo drugite izborni edinici mozno e da imaet pratenici kolku sto e mozno LDP 4% rejting da imatВо истата во која Левица оди во парламент.
Мали, кога ќе потпораснеш, може да дискутираме, евентуално, ако го достигнеш моето ниво.Ало буџави. Двеве големи партии со закон имаат донесено дека им следува 90% од медиумскиот простор. Останатите 10% ги делат сите останати партии. Башка тоа, доколку некоја партија сака да си се пласира по медиуми, треба да си плати дебело, како што прави попот од Интегра што го има по сите медиуми а е финансиран од САД. КОга незнаеш како одат работите, не коментирај. Подобро ќе го гедам Апасиев еднаш на два месеци неко и препирките и меѓусебните препукувања на членовите на сдс и дпе.
Манулач (јас Досе од Бегалка го викам) е од СДСМ, а таа партија е една од двете најголеми. Јас реков дека Левица е непозната подлабоко за народот, сем Апасиев други речиси и да не знаеме, ги нема на ТВ. Веројатно намерно така прават, само Апасиев го има на ТВ.а овој коста манулач го знаевме кој е, затоа сега ни е потпарол или што ти знам.
Мислата ми беше, зошто се затворени како некоја секта или масонска ложа, со само еден играч? Целта на партијата е да е позната, да ја знаат луѓето повеќе и подобро.Добра логикабарем вака знаеме кој не ебе30 години, зошто да даваме шанса на непознати да не дупат?
Реално, колку од ова е изводливо на нашата политичка сцена?
Зашто реално ние не сме научени на нереални и неизводливи програмиРеално, колку од ова е изводливо на нашата политичка сцена?
Точно, еве искрено премногу идилично ми делува сето тоа а и прашање ќе биде сега дали ќе коалицираат, како ќе поминат на избори кој колкав дел ќе земе од двеве најголеми апашки итн.Зашто реално ние не сме научени на нереални и неизводливи програми![]()
Моќно.Поддршката на Левица во ИЕ4.Прегледај го приврзокот 256488
Абе само баба му на Бранко од Радовиш гласала за него.Поддршката на Левица во ИЕ4.Прегледај го приврзокот 256488
Ќе гласа кога не гледа добро. По грешка...Абе само баба му на Бранко од Радовиш гласала за него.