Ја иам Самсунг веќе 12+ години и нема гајле.Ima nekoj Samsung? Nov so inverter gledam i Neofrost normalno..se mislam megju nego i Gorenje samo sto ovoj nema inverter motor.
Јас имам со Самсунг инвертер мотор и но фрост, презадоволна сум, сите полички се Изислајд, не е бучен, предобар е. Јас сум ептен задоволна од него. Имав претходно Блумберг, исто топ беше ама ми беше многу мал овој е доста поширок и поголем.Ima nekoj Samsung? Nov so inverter gledam i Neofrost normalno..se mislam megju nego i Gorenje samo sto ovoj nema inverter motor.
Super, zemav Samsung.Јас имам со Самсунг инвертер мотор и но фрост, презадоволна сум, сите полички се Изислајд, не е бучен, предобар е. Јас сум ептен задоволна од него. Имав претходно Блумберг, исто топ беше ама ми беше многу мал овој е доста поширок и поголем.
Препорака на фрижидер со замрзнувач до 8.000/9.000 денари?
Кој од двата е подобар избор според тебе?Ovoj e so 2 godini garancijaКомбиниран фрижидер FUEGO FGTM217W, 205L (168/37), 143cm, A, бел
Енергетска класа:A Нето капацитет:205L Капацитет на фрижидерот:168L Капацитет на замрзнувачот:37L Димензии:143x55x55cmwww.neptun.mk
A ovoj e so 5 godini garancija
Midea e sopstveno proizvodstvo dodeka Fuego ne se znae koj gi proizveduva a Midea sama proizveduva FrizideriКој од двата е подобар избор според тебе?
Gorenje ne e toa sto bese odnosno sega Gorenje ne e slovensko tuku e kinesko Hisence go kupi GorenjeGorenje
Koga veke go imas zgolemeno budzetot za Frizider togas odi So Beko odlicni Frizideri pravat imaat sopstveno proizvodstvo i 5 godini garancija.Не ми се допаднаа Midea и Fuego. Би го зголрмил буџетот за фрижидер до 13.000 денари.
Гледав фрижидери во Нептун, Сетек и Техномаркет.
Конкретно ги гледав овие модели, но може да препорачате и вие нешто.
Техномаркет - FAVORIT RF-263 ЛАДИЛНИК
Техномаркет БЕЛА ТЕХНИКА ЛАДИЛНИЦИ ЛАДИЛНИЦИ СО ЗАМРЗНУВАЧ ЛАДИЛНИЦИ СО ГОРЕ ЗАМРЗНУВАЧ FAVORIT RF-263 ЛАДИЛНИКm.tehnomarket.com.mk
Техномаркет - GORENJE RF-4141AW ЛАДИЛНИК
Техномаркет БЕЛА ТЕХНИКА ЛАДИЛНИЦИ ЛАДИЛНИЦИ СО ЗАМРЗНУВАЧ ЛАДИЛНИЦИ СО ГОРЕ ЗАМРЗНУВАЧ GORENJE RF-4141AW ЛАДИЛНИКm.tehnomarket.com.mk
Нептун - Детали на производ
www.neptun.mk