Криминалци и криминални групи во МК

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.312
Поени од реакции
15.474
Член од
25 декември 2019
Мислења
1.908
Поени од реакции
2.943
Vtoroto murtinsko kopito slikano i snimeno so pari , i kako dogovara nekoi matni raboti.

Alal da mu e...gen.sek na Vrmo....vlijatelen i vo Sds....što narod ke bevme...

Aman pa kolku ste vie neblagodarni, covekot od Australia se vrati drzavata da ja oporavi vie mu navagate mani, ajde begaj tamu... :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.312
Поени од реакции
15.474
Беше вмешан во Телекомот, после тоа нешто со македоснка банка кога пукна тиквата меѓу него и паторот, формиреше некои партии со ЉуБчо, со Љубе....и како таков нели им беше школо на овие да бегаат од него???

И го ставија на фонд кој тежи дупло да речиме од МВР, .....од Одбрана....и други јаки ресори

Член од
12 јануари 2020
Мислења
513
Поени од реакции
559
Dali ja slusnavte deneska vesta od Bugarija za toa deka Bojko Borisov Tatarot e soslusuvan vo obvinitelstvo deka od 2017 primil 60milioni evra od najjakiot biznismen vo oblasta na kazina, i isto vaka kako Den Doncev mu poprecil na biznismenot da ja prodade svojata firma za pola milijarda evra na stranska kompanija. Tatarot, Narkodilerot Rama, mangalon Cipras i ovcaron od Kicevo stojat zad Zaev za likvidiranje na MK

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.312
Поени од реакции
15.474
Dali ja slusnavte deneska vesta od Bugarija za toa deka Bojko Borisov Tatarot e soslusuvan vo obvinitelstvo deka od 2017 primil 60milioni evra od najjakiot biznismen vo oblasta na kazina, i isto vaka kako Den Doncev mu poprecil na biznismenot da ja prodade svojata firma za pola milijarda evra na stranska kompanija. Tatarot, Narkodilerot Rama, mangalon Cipras i ovcaron od Kicevo stojat zad Zaev za likvidiranje na MK
Изгледа ,,виша сила,, ќе го трга и Бојко од сцената...

патем....4-тиот што ги слика сликите на Миленко, Орце и Пандов.....наводно бил Латас

Член од
6 декември 2019
Мислења
47
Поени од реакции
69
Koj e toj najjak biznismen vo oblast na kockanjeto?

Член од
25 септември 2016
Мислења
827
Поени од реакции
1.031
Незнам за кој кадар нагараш, но веќе се навлезени во самата армија, имаат и нивни на челни позиции ако не се лажам. Нели почнаа и во волци да примаат брачеди. Ситуацијава од 2001 е далеку полоша.
Тој што не треба да се знае јавно, Волците се единица на АРМ, при борба со внатрешен непријател АРМ пружа само испомош. Први на удар се ПЕП, ЕБР и ЕСЗ. Армијата има за задача да те штити од надворешен непријател.

Член од
20 јуни 2020
Мислења
16
Поени од реакции
8
Sto mislite, zosto se palat ovolku koli posle skandalot so pekarata vo gjorce petrov?

Член од
22 септември 2017
Мислења
339
Поени од реакции
395
Интересен разговор меѓу харун и џаро на фб страница харун хаџи булич има два клипа ама баш интересни

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.908
Поени од реакции
2.943
Беше вмешан во Телекомот, после тоа нешто со македоснка банка кога пукна тиквата меѓу него и паторот, формиреше некои партии со ЉуБчо, со Љубе....и како таков нели им беше школо на овие да бегаат од него???

И го ставија на фонд кој тежи дупло да речиме од МВР, .....од Одбрана....и други јаки ресори
Koj gi ispukal ovie snimki od Doncev ..

Kajgana Shop

На врв Bottom