Криминалци и криминални групи во МК

Toa go kazav i jas. Vo slucajov vo Skopje celnicive na dukjandzik -grcec idat po restorani, kafici, se shishaat vo poznati saloni, sto ostava moznost za napad ama kako sto ednas spomnav ke ima poveke zrtvi posto setaat coporativno
Ke gi makne policijata i niv, Dzeljo Ajeti go ubija koga najmalku se nadevashe.

IMG_20200621_130143.jpg
Ми ја пратија сликата и ми рекоа да нагласам дека е стара 3 години. На сликата се Драган Симич Симо и Борис Мутков Фантом, третиот човек бил газда на локалот.

Прегледај го приврзокот 256122
Ми ја пратија сликата и ми рекоа да нагласам дека е стара 3 години. На сликата се Драган Симич Симо и Борис Мутков Фантом, третиот човек бил газда на локалот.
Simo e vo kumovski odnosi so Stekli stariot uste, od vremeto rabota so kamata. Ista bransa so Fantom

Од албанската мафија издвојувам

Кузнај колку оружје поседуваат браќава, ако дојди до војна како пилци ќе не истребат

Кузнај колку оружје поседуваат браќава, ако дојди до војна како пилци ќе не истребат
За време на војна оружје се добива од сите страни, така да ни ние не би останале со празни раце.

За време на војна оружје се добива од сите страни, така да ни ние не би останале со празни раце.
Dodeka da dobieme nie, ovie sekoj den sto pukaaat i rasklopuvaat... Ako pobedi Zaev pak stanuvame beter od Kosovo, na mojov post ke ve potsetam ako se deai toa. Kako sto pred da dojde na vlast odese po site dzamii vo zapadna makedonija i vetuvase, glasajte sto sakate toa ke dobiete od prava

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk

Старо е ова.
Овој што го напишал ова треба да се најде и да се казни прописно, да собира поени на социјалните мрежи преку смрт на дете.

Порано важеше една поговорка, за да убиеш треба да имаш храброст. Но всушност, за да убиеш треба да немаш памет, додека за да загинеш за твоиде идеали, е тогаш треба да си храбар.

Оружјето не е пресудно во војна, ниту бројот на луѓе, поготово ова лесно пешадиско вооружување воопшто нема да направи промена. Многу од вас, мислите дека нема квалитетен униформиран кадар, но се лажете стои тивко некаде далеку, и ужива во ситуацијата. Недај боже да дојде до тоа, да се употреби тој кадар, кај нас во нашата држава...

Dali bitolskiot gradonacalnik Taleski e sproveden vo nekoj istrazen zatvor da ja izlezuva zatvorskata kazna sto mu ja lupnaa ili si uziva vo domasen pritvor?

Порано важеше една поговорка, за да убиеш треба да имаш храброст. Но всушност, за да убиеш треба да немаш памет, додека за да загинеш за твоиде идеали, е тогаш треба да си храбар.

Оружјето не е пресудно во војна, ниту бројот на луѓе, поготово ова лесно пешадиско вооружување воопшто нема да направи промена. Многу од вас, мислите дека нема квалитетен униформиран кадар, но се лажете стои тивко некаде далеку, и ужива во ситуацијата. Недај боже да дојде до тоа, да се употреби тој кадар, кај нас во нашата држава...

Незнам за кој кадар нагараш, но веќе се навлезени во самата армија, имаат и нивни на челни позиции ако не се лажам. Нели почнаа и во волци да примаат брачеди. Ситуацијава од 2001 е далеку полоша.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom