Криминалци и криминални групи во МК

Vtoroto murtinsko kopito slikano i snimeno so pari , i kako dogovara nekoi matni raboti.

Alal da mu e...gen.sek na Vrmo....vlijatelen i vo Sds....što narod ke bevme...

Aman pa kolku ste vie neblagodarni, covekot od Australia se vrati drzavata da ja oporavi vie mu navagate mani, ajde begaj tamu... :D

Беше вмешан во Телекомот, после тоа нешто со македоснка банка кога пукна тиквата меѓу него и паторот, формиреше некои партии со ЉуБчо, со Љубе....и како таков нели им беше школо на овие да бегаат од него???

И го ставија на фонд кој тежи дупло да речиме од МВР, .....од Одбрана....и други јаки ресори

Dali ja slusnavte deneska vesta od Bugarija za toa deka Bojko Borisov Tatarot e soslusuvan vo obvinitelstvo deka od 2017 primil 60milioni evra od najjakiot biznismen vo oblasta na kazina, i isto vaka kako Den Doncev mu poprecil na biznismenot da ja prodade svojata firma za pola milijarda evra na stranska kompanija. Tatarot, Narkodilerot Rama, mangalon Cipras i ovcaron od Kicevo stojat zad Zaev za likvidiranje na MK

Dali ja slusnavte deneska vesta od Bugarija za toa deka Bojko Borisov Tatarot e soslusuvan vo obvinitelstvo deka od 2017 primil 60milioni evra od najjakiot biznismen vo oblasta na kazina, i isto vaka kako Den Doncev mu poprecil na biznismenot da ja prodade svojata firma za pola milijarda evra na stranska kompanija. Tatarot, Narkodilerot Rama, mangalon Cipras i ovcaron od Kicevo stojat zad Zaev za likvidiranje na MK
Изгледа ,,виша сила,, ќе го трга и Бојко од сцената...

патем....4-тиот што ги слика сликите на Миленко, Орце и Пандов.....наводно бил Латас

Koj e toj najjak biznismen vo oblast na kockanjeto?

Незнам за кој кадар нагараш, но веќе се навлезени во самата армија, имаат и нивни на челни позиции ако не се лажам. Нели почнаа и во волци да примаат брачеди. Ситуацијава од 2001 е далеку полоша.
Тој што не треба да се знае јавно, Волците се единица на АРМ, при борба со внатрешен непријател АРМ пружа само испомош. Први на удар се ПЕП, ЕБР и ЕСЗ. Армијата има за задача да те штити од надворешен непријател.

Sto mislite, zosto se palat ovolku koli posle skandalot so pekarata vo gjorce petrov?

Интересен разговор меѓу харун и џаро на фб страница харун хаџи булич има два клипа ама баш интересни

Беше вмешан во Телекомот, после тоа нешто со македоснка банка кога пукна тиквата меѓу него и паторот, формиреше некои партии со ЉуБчо, со Љубе....и како таков нели им беше школо на овие да бегаат од него???

И го ставија на фонд кој тежи дупло да речиме од МВР, .....од Одбрана....и други јаки ресори
Koj gi ispukal ovie snimki od Doncev ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom