- Член од
- 26 октомври 2019
- Мислења
- 121
- Поени од реакции
- 214
Jas 23.01.2019 intervju Sofija i uste na zadolzitelnaja, brat mi i drugar sme 28.01.2019 uste i kaj nas nema promena
Jas 23.01.2019 intervju Sofija i uste na zadolzitelnaja, brat mi i drugar sme 28.01.2019 uste i kaj nas nema promena
na proverka od vice trinaeset meseciOd koga bese na polozitelno i dali bese na proverka od vice, fala odnapred
Ja finalna cekav 2 meseci, od 2ri Septemvri do 6ti Noemvri. Preku roditel.Preku roditel plus 6 meseci cekaat na finalna
Автоматски споено мислење:
Predok pradedo prababa od koja bilo strana izvodi izvadi prevedei i odi potvrda od strumica izvadi si i nisi ja vo ministerstvoto na pravosudie vo sofija i ke nemas maka sto poveke cekas poveke sansi ima da te odbijat vadi pobrzo i nosi ....
Od February se ceka podolgo za polozitelnoJa finalna cekav 2 meseci, od 2ri Septemvri do 6ti Noemvri. Preku roditel.
ako se promeni kaziJas 23.01.2019 intervju Sofija i uste na zadolzitelna
Од февруари кај сите подолго фати финална, не само тие што се преку родител.Od February se ceka podolgo za polozitelno
Положително јули месец.Dragi članovi, konačno i kod mene ukaz 85 i potpis, 2016. U septembru predala za proishod, potvrda i pasoš od sestre (sestra od tetke, majke su nam rođene sestre).U martu 2017.intervju u Beogradu. Od juna 2018.do 05.07.2019. na dopunskoj proveri ,i od tad na polozitelno do danas.Morala sam da dostavim izvod od prababe, da nas povežu. Sve preko posrednika, koji su više nego korektni i pošteni. Svima koji čekate želim pozitivan ishod, pa koliko god da traje, samo strpljenje i učite jezik.Sve pohvale za Pale koja nesebično pomaže svima !!!
Obavezno!ako se promeni kazi
Ovie dena ke ja zavrsam ova rabota pa ke vi pisam ako ima promeni,gledam ima spisok mozite da me vmetnite vo nego i mene isto i majkami so intervju 12.04.2019 seuste zadolzitelna so dokumenti od baba i potvrda. Fala na site!Tocno li proveruvas,dali e toa brojceto?
Inaku ovoj status e razlicen od onaa dopolnitelna proverka,i koga si so vakov status stanuva zbor za dokument koj fali vo dosie.Bidejki nemozes da go najdes posrednikot moja preporaka ti e da dostavis povtorno izvod od tebe,izvod od tatko ti i kopija negova od pasosh ili drzavjanstvo,potvrda za neosuduvan i lekarsko(vprocem ova se site potrebni dokumenti pri aplikacija preku roditel).Izvodite prevedeni i legalizirani ,kopija od pasos tvoja i dve sliki,i CV dostavi,i molba popolneta.Prati gi preku ovaa posta poevtino e kade kade od DHL a imaat pratki sekoj 3 den.
http://brzapratka.com/mk/makedonija-bugarija/?lang=mk