Најекономично греење и ладење

A

Ali Pasha

Гостин
Дали во субвенциите може да се искористат сите 1000 евра, ако се купат две клими? За Тетово уште нема ни повик ниту најава , а парите се пуштени во општините...којзнае што направила кралицата со овие пари :(

Член од
6 март 2012
Мислења
14
Поени од реакции
2
Zdravo!
Sakam da kupam klima 5-ka za prostor od okolu 40m2, potkrovje, del so normalna visina, del so malku pogolema visina.
Izborot go stesniv na slednive klimi:

- Carrier Ventus Supreme 18
- Carrier Infinity
- Toshiba Seiya 4.2 (5-kata ne mi vlaga u budjet, ama pa ne znam dali 4.2 ke bide dovolna)
- Toshiba Mirai
- Gree Fairy-20

Sto bi preporacale spored vashe licno iskustvo, a i poznavanje na temava.
Pozdrav!

Член од
1 октомври 2018
Мислења
386
Поени од реакции
787
Decki go prodavam Gree Hansol 3.5KW, cena fiksna 20.000. Sluzen e neceli 2 sezoni, so Wi-Fi.

Член од
8 мај 2020
Мислења
77
Поени од реакции
147
Zdravo!
Sakam da kupam klima 5-ka za prostor od okolu 40m2, potkrovje, del so normalna visina, del so malku pogolema visina.
Izborot go stesniv na slednive klimi:

- Carrier Ventus Supreme 18
- Carrier Infinity
- Toshiba Seiya 4.2 (5-kata ne mi vlaga u budjet, ama pa ne znam dali 4.2 ke bide dovolna)
- Toshiba Mirai
- Gree Fairy-20

Sto bi preporacale spored vashe licno iskustvo, a i poznavanje na temava.
Pozdrav!

Odlicen izbor druze, jas bi ja poglednal sea ponudata akciska sto e so Mirai pred nekoj den mislam ja objavija. Cenite se strasno dobri kako nikogas do sega za vakov brend, iako ne bi go isklucil i Carrier infinity kako opcija od prosta pricina sto e ista koorporacija i dokazan brend voedno i mnogu efikasen ured A+++/A++.

Член од
10 декември 2018
Мислења
390
Поени од реакции
664
Amber vs LN50

Annotation 2020-06-16 000632.png

Пошто љубат да се споредуваат со Mitsubishi...

Kajgana Shop

На врв Bottom