- Член од
- 24 јули 2016
- Мислења
- 2.456
- Поени од реакции
- 4.009
Ma gratis ti ga dam dodes do mene i voziscekam cenu
Ma gratis ti ga dam dodes do mene i voziscekam cenu
Jel ti znaš sta je play token i kako on funkcioniraKako ubacti play_token da lista radi, naravno ako imas token?
hvala!
Bio bih zahvalan ako neko moze i zeli da mi pomogne.Jel ti znaš sta je play token i kako on funkcionira
Jel tebi jasno da se play token mjenja pri svakom pokretanju (play) kanala...Jel ti znaš sta je play token i kako on funkcionira
Mozda ne na svakom serveru, jbg ako je tako onda kako ostale kolege gledaju sve te servere sa tim tokenima?Jel tebi jasno da se play token mjenja pri svakom pokretanju (play) kanala...
Pa jbg, zato su ljudi napisali onaj SFVIP i Stalker player, oni sluze za to da gledas liste sa play_token.Mozda ne na svakom serveru, jbg ako je tako onda kako ostale kolege gledaju sve te servere sa tim tokenima?
Nema veze, sta je tuje, hvala u svakom slucaju!
Meni treba m3u lista drug, za smart tv.Pa jbg, zato su ljudi napisali onaj SFVIP i Stalker player, oni sluze za to da gledas liste sa play_token.
kad si kuci, da dodjemMa gratis ti ga dam dodes do mene i vozis
Poslije 6 sad sam na pivikad si kuci, da dodjem
Na svakom.. Već je sto puta pisano.. Svaki server se moze gledati... Playtokeni su samo na listama za mag a te liste trazimo preko mac... Nađes listu koja nije za mag i fino će raditi..Mozda ne na svakom serveru, jbg ako je tako onda kako ostale kolege gledaju sve te servere sa tim tokenima?
Nema veze, sta je tuje, hvala u svakom slucaju!
Eeeee pa tu onda dolaze koloverti do izrazaja opa opaTako da ti ga je uzalud izvadit
Na svakom.. Već je sto puta pisano.. Svaki server se moze gledati... Playtokeni su samo na listama za mag a te liste trazimo preko mac... Nađes listu koja nije za mag i fino će raditi..
Pozdrav
Dali neko ima neki kontakt za ART LISTU hvala
nije to toArt IpTv Austria, Nemacka, Svetska, Danska i u Ponuda Vienna €75
ARI IPTV vam pruža fenomenalnu uslugu gledanja preko3200kanala od svih EX-YU kanala i TOP kanala svijeta FULL sport,filmski,muzički,dokumentarni , videoteka ibec-oglasi.com