Лопов
Rockscourge Stevahn
- Член од
- 19 декември 2019
- Мислења
- 4.578
- Поени од реакции
- 4.432
Натприродна појава, ха...
Паранормални ствари, дефинитвно...
Имав...привидение пред нешто да се деси(небитно и секојдневно)...и се оствари
Сениште пред да почине роднина, дежа ву барем 30 пати...
Ама паранормалните ствари се дел од приордата, треба само да се истражат по пропис..
Натприродно.... тоа би било искусување на марфиев закон..репетитвно...
Паранормални ствари, дефинитвно...
Имав...привидение пред нешто да се деси(небитно и секојдневно)...и се оствари
Сениште пред да почине роднина, дежа ву барем 30 пати...
Ама паранормалните ствари се дел од приордата, треба само да се истражат по пропис..
Натприродно.... тоа би било искусување на марфиев закон..репетитвно...
. Оваа тема, заедно со онаа другата за духови нонстоп ги листав пред 12-13 години, уште кога не бев член на форумов. Имаше интересни случки, мислења итроа понормални дискусии отколку сега каде троловите владеат овде. Тапа дечки
) не верувам... зимава, беше некаде средина на јануари, со другарка бевме кај другар дома, седевме лабаво, па некаде околу 23 часот ајде ќе бегаме... влеговме со другарката во кола и ај реков да се повозиме, ќе идеме по подолгиот пат (живее надвор од градот)... другаркава, нема возачка, рече дај ми јас да возам... пред излезот на градот не поминува брза помош со сирена и ротациони светла... па другаркава, пошто веќе има уплатено за полагање градска се подзамисли дали да вози од страв да не има полиција... јас и викам не се сеќирај најверојатно е некоја сообраќајка, па и да има полиција само ќе регулира собраќај нема да застанува... на првата ширинка, седнува да вози.. е сега атмосферата надвор беше како во хорор филм (црна темница, не многу густа магла, мислам дека и врнеше некој ситен дожд)... и правиме некој неврзан муабет во кола, веќе се приближуваме до нејзината населба и вика добро е што не налетавме на полиција.. јас и викам полиција не сретнавме, ама како е надвор може жена во бело да сретнеме.... и девојчето пребледе, гласот почна да и трепери, да и се тресат рацете... се знаеме 7-8 месеци и никогаш до сега не сме разговарале на вакви теми, па да речам дека беше “спремна“ за во ваква ситуација за да ме уплаши... нејзе пред неколку години, вечерно време горе долу слична атмосфера како тогаш, кај едно село пред Прилеп и се имало појавено жена... искрено и поверував... по неколку дена ми ја раскажа детално случката со жената и уште неколку натприродни случки што ги доживеала... јас и кажав дека додека не видам, не верувам, ама и од друга страна и дека не сакам да видам нешто такво... ми кажа дека требало да имам некоја посебна “дарба“ за да можам да гледам такви работи, најчесто тоа било наследно и јас да не се плашам, нема да видам никогаш нешто такво зашто имам страво-почит према нив...
Муфљузов мал (син ми кој има годинка и 3 месеца) стана негде накај 2 по полноќ и нормално ја станав да го глеам пошто не спие и сеа шета низ станов.. И све е тоа ок али на мене ми се спие ми се плаче, и сеа идеме у дневна, он си игра со магнетите за на фрижидер ко по обичај а ја тука на 2-3 метра од него на троседот седнат и со лактот потпрен на нога а главата потпрена на раката, и де ми се затвараат очите де ќе се освестам, ко едно време ме фати кризава со парализава, не можев да мрднам ама буквално све го гледав малиов што прави, абе се нервирам си викам дај пушти ме беља да не направи детево, можда добри 30-40 секунди парализиран бев ама го глеав детево, оно сирото си играше со магнетите... Многу ми беше језив доживљај..