Bojan Van Buuren
Колектор
- Член од
- 11 април 2008
- Мислења
- 8.394
- Поени од реакции
- 12.058
херој затоа што за многу луѓе, вклучувајќи ме и мене тука до негде почетокот на првата вонредна, оставаше впечаток на смиреност, сталоженост, професионализам и дека стварно се држи ситуацијата под контрола, најмногу поради тоа што стварно први у регионот воведовме мерки. Ама и тоа големо АМА, уште во текот на првата вонредна се виде дека не знаат кај тераат, а сеа е апла дибидус. Сега очајно брани неодбранливо.Јас па мислам дека не го ебат два посто Венко и неговото мислење кога би кажал нешто во врска со полициски час.
А каков херој станал, незнам на што мислиш. За мене херој има друга дефиниција. Али ајт, друга тема е тоа.
Не можам да ги сфатам... Филипче, од тоа што имам слушано од луѓе, одличен неврохирург, ако не и еден од најдобрите у државава, сите тие во КЗБ, верувам дека се стварно стручни и квалитетни и сите овие дозволија да си го погазат и да серат на сопствениот професионален капацитет и углед со тоа што дозволија да им ги дадат конците во рака на политичарите.... жално...
Најпоразителен момент од целиов прес, бар до таму кај што глеав, ми беше коа Точи му вика на Филипче дека сме изолирани од целиот регион и кај била грешката и он и враќа „ја не мислам дека сме изолирани“.
Абе никој не те праша ти што мислиш, тоа е факт!
Од листи за патување без 14 дневен карантин не тргнаа Црна Гора, Бугарија и делумно Грција, Хрватска ако не се лажам уопште не ги ни отвара границите за нас, едино Србија уште ги нема сменето правилата и со Албанија не знам како е.