Фото натпревар #167 Улична фотографија ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобра улична фотографија има

• Вкупно гласачи
    50
  • Гласањето е завршено на .

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.202
Поени од реакции
13.842
Локација
планета земја
Последно уредено:
@Crazy.M.Girl, фаворит. Го знам местото, едно од поубавите во градот, бар за мене.
@Toto.toto, ко шо глеам комшии у Прага сме и прекрасна слика.
@Acid на трето затоа што сум алергичен на карирано ама постара слика од фликр му ја памтам.

Али јебига ветен ми е гласот за бијонс. :(

... ФОТКАТА НА @
@Crazy.M.Girl, фаворит. Го знам местото, едно од поубавите во градот, бар за мене.
@Acid на трето затоа што сум алергичен на карирано ама постара слика од фликр му ја памтам.
...те од_ветувам... гласот на Ултра Комита сакам да биде за неговиот фаворит, Крејзи, не мора драма да снимаме сега! :)

... па се изјасни фаворит Крејзи, втор Тото... јас го ослободив од „ветувањето“ префрли го мојот глас! ;)
може му е фаворит kрејзи ама сака да гласа за мене, остај го чоекот да одлучи бе :P

На прво гледање прва в очи ми падна од @Toto.toto - прекрасна фотографија! Обвиена со некоја мистика, ко да сака да раскаже цела приказна. Со човекот и суштеството до него се осетив ко да гледам слика од роман на Зафон или Мајсторот и Маргарита на Булгаков. Има уште еден куп убави фотки: @коцка (на прв поглед помислив дека се две слики споени :D), @Crazy.M.Girl , @gurman2 , @abrako , @Skorp , @Петар12345 , @Acid , @SuBZerO , @Human ... ама мислам дека таа на @Toto.toto отскокнува од сите останати, затоа овојпат ќе гласам само за еден! Одличен натпревар, одлични фотки, btw!

Ајде некогаш пиво да пијаме

@коцка зошто фотографијата моја има умрена резолуција ? Дигитрон на квадрат се вика реолуцијата хахаха

@коцка зошто фотографијата моја има умрена резолуција ? Дигитрон на квадрат се вика реолуцијата хахаха
Не знам, можда зашто од телефон отварав правев па сум заебала нешто
Автоматски споено мислење:

Одново ја ставив, ми изгледа подобро

Не знам, можда зашто од телефон отварав правев па сум заебала нешто
Автоматски споено мислење:

Одново ја ставив, ми изгледа подобро
хахахха немаше потреба, само така забележав некако многу на коцки ми се виде хахаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom