Џорџ Флојд

• Креатор на темата Креатор на темата whatto
  • Време на започнување Време на започнување
Во ова се сложуваме, делумно.
Автоматски споено мислење:

Ми се помеша твоето мислење со филмов The Adjustment Bureau
Да погодам, вие сте тие позади сенките , то ест епонимот....

Па ти кажи, твоја жизофренија е.
Да да шизофренија
-сакавте рамковен и права добивте
-сакавте двојазичност добивте
-сакавте нато(и целото гз лижење потребно) добивте
-сакавте контрола на државата на секое ниво добивте..

Или си левичар или си полн со гомна. Трето нема...
ti si valjda poln so gomna, a jas sum nesto treto, ama aj ke ti prostam sto si gi pomesal brzinite, tezok zivot imas kako "world bearer", da ne bide covek vo tvojata koza.

Ова е трагедија, немам коментар.
И тие квоти кои се наменети за албанци, се вработуваат македонци, он вика македонците се дискриминирани. Трагикомедија.
За жал вакво мислење имаат мнозинството членови во форумов.
Империјата пропаѓа...на твое место не би седел овде.

ti si valjda poln so gomna, a jas sum nesto treto, ama aj ke ti prostam sto si gi pomesal brzinite, tezok zivot imas kako "world bearer", da ne bide covek vo tvojata koza.
Ти си во одрекување , тоа што си. Ама ај...преправај се дека постои морално добро, и ти си тој што ќе го проведа...

Во форумов мислиш?
Незнам кај живееш, ама ако си негде на овие простори бегај....иначе добро дете си. Да сум на твое место исто би правел, иако не би бил у право.

Да да шизофренија
-сакавте рамковен и права добивте
-сакавте двојазичност добивте
-сакавте нато(и целото гз лижење потребно) добивте
-сакавте контрола на државата на секое ниво добивте..
И што е лошо во сето ова?

За вас нишо...
Ама не преправајте дека не сте напикани секаде, и не сте тие мен ин блек станато...
Не викам дека не сме пикане скоро насекаде, само викам дека тоа што доцна сме се пикале има последици, и треба да имате трпение. Треба време. Денеска треба ние да работиме за да нашите внуци да имаат исти шанси.

Не викам дека не сме пикане скоро насекаде, само викам дека тоа што доцна сме се пикале има последици, и треба да имате трпение. Треба време. Денеска треба ние да работиме за да нашите внуци да имаат исти шанси.
Трпение....да сигурно. Вие три држави а ние безимени, без јазик, без идентитет?
Мислам во 2001 многу добро демностриравте што вие подразбирате под “трпение„...

Da ne vi se mesam vo muabetot posto iskreno me zabole mene tamu za nekoj random crnec sto tragicno zaginal oti na nekoj djandar mu puknal filmot tuku drugo mi se mota niz glavata. Nasata policija pred nekoja godina da si ja brkase rabotata so sarenite snegulki kako sto si ja brka amerikanskata sega kojznaj kolku clenovi sega od forumot ke gi pisevme za otsutni ;).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom