Џорџ Флојд

• Креатор на темата Креатор на темата whatto
  • Време на започнување Време на започнување
Види, тоа ти се тип на луѓе кои се палат на лајкови, учинок ми пресметува бе :), најчесто се личности повлечени, искомплексирани од мали, без друштво, незабележителни за околината. Ова им е единствен начин да лечат комплекс, исфрустрирани од „неправедното општество“ во кое во суштина ниту го разбираат ниту некогаш биле дел од него.
Си се изнатреска работи за кои поима немаш.
Ова е само една проекција на катастрофалниот учинок што го имаш.
Разбирам. Тешко е да се соочиш со вистината дека, барем на форумов, битен си колку третата резева во еден тим.
Додека во живо сигурно газиш и си многу успешен, односно комплетно опозит од мене.

Сарказам користам кога некој кажал нешто глупаво или верува во нешто глупаво а не кога сум сфатил нешто како лична навреда, лол.
Помалоумен арогантен став не сум сретнал до сега... Која е таа објективна основа да сметаш некоја работа за глупава...? Или можеби е тоа затскривање во недостаток на аргументи ? Или можеби незнаење да аргументираш без да плачеш ?

Ова е само една проекција на катастрофалниот учинок што го имаш. Разбирам. Тешко е да се соочиш со вистината дека, барем на форумов си битен колку третата резева во еден тим.
Барем он е на тимот, а не надуван до даска во контејнер ко тебе...

Случајностите со ситуацијата во Македонија е so spot on. Само тука имавме системска етничка дискриминација.
Мислиш на онаа етничка дискриминација каде шо македонци се пишат албанци за да се вработат во државен сектор?Или пак мислиш дека етничка дискриминација е да седиш дома и да земаш плата од државата само затоа шо си албанец?Или независно од бројот на гласови победничкта партија на избори мора коалицира со албанска партија ако сака да создаде влада?Во право си,Македонците се етнички дискриминирани во својата држава.

Помалоумен арогантен став не сум сретнал до сега... Која е таа објективна основа да сметаш некоја работа за глупава...? Или можеби е тоа затскривање во недостаток на аргументи ? Или можеби незнаење да аргументираш без да плачеш ?
Мислам дека ти објаснив тебе се веќе, да цртам и повторувам ме мрзи.

Интересно е иако има едвај 3-4 ликови кои имаат различно мислење од другите 30 за протестите се обвинува малцинството дека биле спамирачи и им се лепат секакви етикети. А во просек по една слика/твитер досетка на час има од мнозинството, наспрема едвај една дневно од малцинството.
Па нели либтардите не почитувале мислења и биле арогантни? Чему потреба да му се лепите како мува на г*мно и да спамирате на секое мислење на член кој не ги дели вашите ставови?

Си се изнатреска работи за кои поима немаш.
Ова е само една проекција на катастрофалниот учинок што го имаш.
Разбирам. Тешко е да се соочиш со вистината дека, барем на форумов, битен си колку третата резева во еден тим.
Додека во живо сигурно газиш и си многу успешен, односно комплетно опозит од мене.

Само ја потврдуваш мојата констатација :)

Мислам дека ти објаснив тебе се веќе, да цртам и повторувам ме мрзи.
Твоето објаснување ти кажав какво е „све што ќе кажам точно е“, со примеси на ароганција без некаква видна позадина (што обично пали кај ретарди или до трето одделение или паметен на мама, што најверојатно збори за твоето опкружување)... и со никаков капацитет за продуктивна конверзација на повидок..

Протестиве се Срање у Боја ака Шарена револуција
Убиле црнец, белец, педер, мексиканец (секојденвно се случува) итн. има закон, има можност за протест, културен притисок врз власта ...

Класична злоупотреба на ситуација од нереализирани, шлајмот на општеството, невидливите, купени од политички фактори.
Се друго е бош муабет.

Интересно е иако има едвај 3-4 ликови кои имаат различно мислење од другите 30 за протестите се обвинува малцинството дека биле спамирачи и им се лепат секакви етикети. А во просек по една слика/твитер досетка на час има од мнозинството, наспрема едвај една дневно од малцинството.
Па нели либтардите не почитувале мислења и биле арогантни? Чему потреба да му се лепите како мува на г*мно и да спамирате на секое мислење на член кој не ги дели вашите ставови?
Зошто на пример не се залепивме за тебе, или за некои други членови на пример кои имаат слично мислење како него ? Иако и ти си арогантен и знаеш да сереш понекад (како и секој) , сепак оддржуваш ниво... Типов е без усул на темава. Поише од пола постови му се нафрлања на туѓи мислења, исмевања, сарказам и така натака.. Можеби ако знаеше да дебатира, ќе беше подруго... вака си го добива тоа што го испровоцира, тоест го правиме то што он го правеше до сеа.

Протестиве се Срање у Боја ака Шарена револуција
Убиле црнец, белец, педер, мексиканец (секојденвно се случува) итн. има закон, има можност за протест, културен притисок врз власта ...

Класична злоупотреба на ситуација од нереализирани, шлајмот на општеството, невидливите, купени од политички фактори.
Се друго е бош муабет.
Ироничниот дел е демокративе што се про БЛМ се тие што беа ЈУГОТ во сад(републиканците аболицираа робството). Демократите се ККК, и демократите се иронични тие хард кор јужнаци..
Има да го цитирам кафка за ова
“The Diabolical sometimes assumes the aspect of the Good, or even embodies itself completely in its form. If this remains concealedfrom me, I am of course defeated, for this Good is more tempting than the genuine Good.”

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom