Ultra design shop во близина на парк.Знае некој каде и која печатница печати маици по сопствен избор (пример да им пратам слика од маичката и да изработат целосно иста)?
Ако е ова за ставање шмиргла за да стругаш, го има во сите продавници за бои и лакови.Здраво, каде можам да најдам вакво нешто во Скопје?
Друже дали најде? и мене ми требаат исти ваквиЗдраво сакам да прашам каде можам да најдам дури на македонски не знам каков е терминот но англичаните ги викат trim обично се стават како маска калап на патос со зидот бела варијанта најчесто но има и други претпоставувам, ако има некој идеја каде можам да најдам во Македонија во Скопје такво нешто ? Прегледај го приврзокот 155271 Прегледај го приврзокот 155272 Прегледај го приврзокот 155273
,,,,Hubo replek,,,Brikolazh,,,imaat vakvi lajsniДруже дали најде? и мене ми требаат исти вакви
Оти бев скорешно, во реплек дефинивно има......,,,,Hubo replek,,,Brikolazh,,,imaat vakvi lajsni
Спроти Рамстор тргвскиот во центар позади зградите, во непосредна близина е полициската станица Беко - Центар, и слаткарницата Ескимо.А јас вака да прашам бидејќи не сум од скопје и не знам кај е основното школо ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ во центар ако може некој такја поубаво да ми објасни??
Имаш у бејбишоп 70денари еДечки добра рубикова коцка во Скопје? Не ми се чека од нет ако има кај нас.
Техногума види тие прават калапи и имат и гума и се останатоКаде може да најдам гума за правење калапи?