Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Знае некој од кога ќе може да се оди БГ за подигање указ? Негде прочитав дека забранет е влез во државни институции зс странци до 14 Јули. Има некој инфо?

Dali ima nekoj sto podnesol dokumenti 1 2020 vo bitola za proishod a da ima odgovor

Zdravo decki da prasam sto da pravam ponatamu samo sto vidov deka ne mi e uvazena molbata od sovetot poradi nepotpolni dokumenti nekoj sovet ke ve molam blagodaram...

Attachments

• BE344478-849C-4881-9AC1-9C8BADA358FF.jpeg
    BE344478-849C-4881-9AC1-9C8BADA358FF.jpeg
    381,9 KB · Прегледи: 122
Zdravo decki da prasam sto da pravam ponatamu samo sto vidov deka ne mi e uvazena molbata od sovetot poradi nepotpolni dokumenti nekoj sovet ke ve molam blagodaram...
Нема што да правиш.. Целата постапка наново треба да ја почнеш.

Zdravo decki da prasam koj ima za podiganje ukaz za 4-ti juni neka mi pise da podelime troskovi

Zdravo decki da prasam koj ima za podiganje ukaz za 4-ti juni neka mi pise da podelime troskovi

I proveri si okolu izjavata dali e na sila za izlez od mk deka nema da se vrakas 3 meseci

I proveri si okolu izjavata dali e na sila za izlez od mk deka nema da se vrakas 3 meseci
Toa so 3 meseci da ne se vrakas e oddamna ukinato, no karantin ili korona test pravenje se uste e vo sila.

Da ,izjavata e na sila za izlez od mk,no so korona test koj kosta okolu 60 evra odis doma vo samoizolacija 14 dena .Podobro sega otkolku da cekam nov termin vo septemvri ili oktomvri

Jas utre sum na Intervju vo Sofija no nisto go propustam terminot poradi toa sto ne rabotat. Posrednikot mi rece na 13 Juli pocnuvale.
Dali nekoj znae kade e podobro da zakazam za sleden termin Sofija pak ili Bitola?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom