- Член од
- 27 март 2011
- Мислења
- 361
- Поени од реакции
- 161
tatkomi pocina vo april 2019ta i togas go nemam sonuvano ic. Ama od sea od 2020ta go sonuvav do sea edno 15et pati kako vo sonot znaeme so sestrami deka e mrtov i se nervirame zaso e vraten doma neli sega ne e eveke ziv, zar nema mir tamo;(ova na son se nerviram so nea,koa i go kazuvam na jave se cudi)i vo sonovite se nesto e nervozen bara ili nosi so sebe doma,ja doagam vo sonot sekogas od nekade i koa doagam doma on e tamo i neso ima doneseno so go neame doma seedno dali se dokumenti bileti ili neso masina so e za popravanje doma.. i forava e so covekot nosi raboti od kaj sto doaga doma gi nosi,eve posledniov son mi nosese dokumenti za na rabota da me prijavel i na jave stvarno najdov rabota sea brzo,predtoa bese sonot so rasipanata masina i na jave dojdoa rodnini da ja vidat masinata za perenje so prestana da raboti i rekoa deka nemoze da se naprai deka treba nova..imav sonuvano i kosmar so nego kako od doma baral dokumenti se nerviral i rzel na sonot kako kuce so nemoze da gi najde gi baral pod krevetot na sestrami i odkoa ne gi nasol otisol vo spajzot i go snemalo za mig..potoa od tamo izlaga negova crna silueta kako seniste sto naednas se strcala kon nas i se razbudiv seta prepotena od strav togas.. neznam sto moze da znaci drugarka sto e golem vernik vika ova seniste se obiduva da te napadne preku nego ili toj nema mir tamo,eve i ja bev ateist ama odkako toj pocina se desija niza nastani sto me nateraa da poveruvam vo boga i odkako sakav da se doblizam do verata preku idenje vo crkva cesto i odenje na crkovni sluzbi pocnaa cestite sonista..sto mislite za sto se raboti kako da mu pomognam da go najde svojot mir osven sto se molam za nego??