Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пеџа треба да им влезе у систем како модератор на Кајгана и да ги смени податоците таму.Вчера пишав денес ќе бидам подиректен. Владата крие податоци и манипулира. Овие двајца од Кичево што се вадат во статистика се тие од странство што беа дојдени во карантин(едниот од Малта другиот од Белгија). НО......имаме веќе некое време уште 2 активни случаи во Кичево , од кои едниот е од обезбедувањето на претседателот за кој нашитрико се пишуваше, а вториот е неговиот најдобар другар вработен во фаброката КСС.
Зошто не се вадат овие информации...зошто се чека???
за ова би ги прозвал и модераторите а посебно ПеЏа( ке ци бре брат....те снема нешто), бидејќи кога почнав јас и некои други да вадиме податоци кои не им се допаѓаат, добивме напади од сите страни и закани со банирање
Ајде кажете дека треба само да ја фалиме владата...и еве јас прв нема ни буква да пишам повеќе
ајде аргументи на маса како што му пишав на ПП на срцката Пеџа..кај се новите двајца од Кичево , од кој едниот е заразен повеќе од недела дена
Прегледај го приврзокот 253451
Проблемот е ПОСТАПКАТА.Имале некои од семејни настани и тоа значи дека се од литијата во Струга?
Колку кластери, болни има од литијата?
Но, еве на страна резултатите, како можете да си помислите дека од такво како што беше, групно шетање еден ден надвор, има исто заболени и исто се рашири болеста како од секојвечерно седење по неколку саати на иста маса сто луѓе, на повеќе места?
Не, озбилно некој нека ми објасни, како можете да си мислите нешто такво после сите информации за тоа како се шири болеста? А друго е што статистиката кажува од кај се и кои се и колку се новиве случаи, а од тоа можеме комотно да заклучиме од што се.
Вие сте толку игнорантни и утепани што уопште не приметувате дека и Филипче и другите политичари сакаат да го смират и минимизираат антагонизмот што настана поради двојните аршини, со класичен обид за поистоветување, без конкретни податоци и бегли изјави.
не...кичевска л.к. имаНе велам дека не е точен сомнежот ама може да го водат под друга општина ако има ЛК со сменета адреса на живеење.
Кога 89% од новозаболените ќе бидат каури што се журкаат по викендици, ќе ги поткачиме и нив.А што оние кои секој викенд се журкаат по викендици и по паркови ?
Ne svinsko,tuka kaj nas oni ne mozat da mrdnat,ne e ova Skopje.Nope
не ќе да е тоа, иако спремаа протест заради тоа![]()
Здружението „Грин.орг“ од Кочани ќе поднесе кривична пријава за аерозагадување против компанијата „Пејпар мил“
Здружението „Грин.орг“ од Кочани ќе поднесе кривична пријава за аерозагадување против компанијата „Пејпар мил“ opserver.mk »opserver.mk
Ова е - јадел некој свинско пред Ромите.
![]()
(Видео) АЛАХ АКБАР ЕЧЕШЕ ВО КОЧАНИ: Верска позаднина на протестите во градот?!
Алах акбар ечеше по улиците во Кочани попладнево. Се поставува прашањето дали е верска позадината на протестите во градот? Првичните информации со кои располага Инфомакс велат дека причината за протестите се навреди кон исламската заедница во градот.infomax.mk
само Инфомакс известува за ова
Ако они оставаат кај важни теми секој да става податоци кои се непроверени, сега знаеш што ќе беше темава?не...кичевска л.к. има
и вие( со мало в) модераторите да не бевте толку безобразни, одамна ќе имавте податоци што и како ...
терајте...не се секирајте многу
Изгледа не се разбираме, муабетот наш беше дека и ние не почитуваме мерки како и тие, ти ми викаш кога ќе излезат поголем број заразени кај нас тогаш да те побарам.Кога 89% од новозаболените ќе бидат каури што се журкаат по викендици, ќе ги поткачиме и нив.
За жал вие сте на тапет сега, кај вас е топката. Сакавте закони да не важат за вас, ок, еве ви.
Ќе тераме и шеќер и вода ќе се напиеме од потресната вест за мањак информации околу короната во Кичево.не...кичевска л.к. има
и вие( со мало в) модераторите да не бевте толку безобразни, одамна ќе имавте податоци што и како ...
терајте...не се секирајте многу
Не викам дека не е во право ама крајот не се фаќа. Од 3,000 евра да те пишат за корона до дека позитивни на корона се кријат и не се пријавуваат. Амплитуди левел школски пример.Ако они оставаат кај важни теми секој да става податоци кои се непроверени, сега знаеш што ќе беше темава?
Како можат они да знаат дека ете, иако спротивна од официјалната верзија, твојата е вистинската?
Како да знаат дека од миљон разни глупости од типот на сестра на комшијата чула... дека твојава информација е вистинита?
Можам да ти цитирам такви еден куп постови само во оваа тема, кои испаднале скроз неточни.
Тука пишува за моментално активни случаи во скопските општини.Патем едно време ги кажуваа по населби заразените, ме интересира да видам како стојат со случаи, ако постои таква мапа, нормално
Знам,ама ме интересираше за целокупната бројка, не само активните.Тука пишува за моментално активни случаи во скопските општини.
И ние не почитуваме мерки - да. Има такви.Изгледа не се разбираме, муабетот наш беше дека и ние не почитуваме мерки како и тие, ти ми викаш
Ако сме поразлични од нив нема да има Вухан ни Битола ни никаде.И не почитуваме мерки - да. Има такви.
И ние не почитуваме мерки, како и тие, е ноторна лага. Како прво нема услови и ние да непочитуваме мерки, како и они. Ене ти некоја страна поназад, споредба на полиција како реагира во Чаир, а како во Кисела Вода. Ако и ние не почитуваме мерки како и тие, тогаш веројатно имаш слики од секој ден, од многу седенки со по 100 каури на маса, во време на полициски час. Ако и ние исто ко они, не почитуваме мерки, тогаш зошто се кластерите во Сарај, Чаир и др.?
Е до почитувањето на мерките, но повеќе е до двојните аршини на власта и различното важење на законите.
Инаку, немај гајле, сега по изборното намалување на мерките, во овие услови, постои шанса све да се израмни. Може ист Вухан и у Битола и у Сарај да настане.
слабо читаш, иако си нон стоп на темава.....веќе имам ставено линк од изјавите на градоначалникот и седницата на советот по повод овие случувањаИзгледа не се разбираме, муабетот наш беше дека и ние не почитуваме мерки како и тие, ти ми викаш кога ќе излезат поголем број заразени кај нас тогаш да те побарам.
И ова дека го кажувам во множина не значи дека јас спаѓам во тој круг.
Над 2000 заразени има во МК сите се од Чаир ???
Патем едно време ги кажуваа по населби заразените, ме интересира да видам како стојат со случаи, ако постои таква мапа, нормално
Поразлични сме, ама не е до тоа.Ако сме поразлични од нив нема да има Вухан ни Битола ни никаде.