Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Дали може некој да ми каже дали можам на финки да аплицирам со копии од документи заверени на нотар, а не оригиналните документи? Аплицирав и во Словенија, и мора таму да ги испратам оригиналните, но сакам финки да ми биде план б во случај да не ме примат во Словенија.

Дали може некој да ми каже дали можам на финки да аплицирам со копии од документи заверени на нотар, а не оригиналните документи? Аплицирав и во Словенија, и мора таму да ги испратам оригиналните, но сакам финки да ми биде план б во случај да не ме примат во Словенија.
Screenshot_3.png

Некој има правено муабет со професориве каков став имаат во однос на јунскава сесија. Ова што Арбер говори дека не смее да се организираат испити со физичко присуство не ме да му држи вода после 30 мај, единствено ако ја продолжат вонредната состојба ќе стои.

Е сега тоа ќе значи дека универзитетот, професорите и студентите ќе одлучат почитувајќи ги препораките нормално да се спроведе сесијата. Па некој ако има правено муабет дали планираат и од кога? Нешто слушнав можно е 2 недели плус да трае јунската сесија. Кога е колоквиумска бтв и има ли распоред?

Бројот на активни случаеви почна да расте повторно, не гледам логика да се организира сесијата со физичко присуство. Не сите живеат во Скопје. Некој што доаѓа од град каде нема случај, благодарение на испитната може да го увезе вирусот во неговиот град. Белки деканатот го има ова во предвид.

Може некој да ми каже за ОС на што да посветам внимание од материјалот за втор колоквиум теорија? И дали е потежок од прв?

Дечки,ке ве замолам ако може некој да ми објасни во кој случај се паѓа приватна квота?

Дечки,ке ве замолам ако може некој да ми објасни во кој случај се паѓа приватна квота?
Ако немаш положено пола од предметите од претпретходнио семестар, т.е. ако запишуваш зимски а од претходнио зимски немаш положено пола од предметите паѓаш у приватна

Дали доколку презапишам предмет, можам за истиот тој предмет да го сменам професорот, поточно ДМ од зимски?

здраво, дали знаете некој што можел да го изработи проектот по предметот Еко-Информатика? нормално за тоа и ќе биди платен.
Фала.

здраво, дали знаете некој што можел да го изработи проектот по предметот Еко-Информатика? нормално за тоа и ќе биди платен.
Фала.
Здраво ми треба и мене исто ќе биде платен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom