Фан клуб - РК Вардар

која би можела да е причината?

која би можела да е причината?
Сигурно си има Михајло свој човек. Маневски најверојатно е во добри односи со Лазаров од репрезенатција, овој го викнал, да искористи можност, и тоа е тоа.

Малце пренапукан текст. Димитар е физиотерапевт ама такви стручни имаш на кило во државава, без навреда кон него. Најголема загуба ако ме прашувате мене од заднинскиот кадар ни е Лојаница. Шишкарев одеше кај Соборна за повредата, таму има една физиотерапевтска клиника, не ми текнува како се вика, нека ги праќаат таму со еден договор и решен проблем.

Па и Црвенкоска ја зеле, ох не, нема кој да прави селфиња и да џаболебари. Ако до толку нема кој да биде асистент, тука е Будимир, сигурна сум дека нема да и биде проблем барем една сезона да истера.

Последно уредено:
Малце пренапукан текст. Димитар е физиотерапевт ама такви стручни имаш на кило во државава, без навреда кон него. Најголема загуба ако ме прашувате мене од заднинскиот кадар ни е Лојаница. Шишкарев одеше кај Соборна за повредата, таму има една физиотерапевтска клиника, не ми текнува како се вика, нека ги праќаат таму со еден договор и решен проблем.

Па и Црвенкоска ја зеле, ох не, нема кој да прави селфиња и да џаболебари.
Не е проблемот тоа што отишле. И без секој се може.
Мене многу ме курчи моментот,што странциве испаднаа поголеми Вардарци,од нашиве.
Лојалност нула.

Да не испадне на крај и Периќ да замине...
Нема,мислам не би требало.Сам кажа дека со Михајло разговарале,и се договориле.
А на курвата Биљана,најголемо достигнување ќе и остане,фистингот на клупите карши сок банка.

Нема,мислам не би требало.Сам кажа дека со Михајло разговарале,и се договориле.
А на курвата Биљана,најголемо достигнување ќе и остане,фистингот на клупите карши сок банка.
Биле јакиот фактор у Вардар.. Нема више 20тренери на платен список!!

Биле јакиот фактор у Вардар.. Нема више 20тренери на платен список!!
Мене ова одамна не ми беше јасно. Добри 3-4 години финансиите се на чкрипац, се касни со плати а на сите можни гостувања, присутни до еден сите можни 750 видови на директори и асистенти во Вардар. Пари чинат авионските карти, нема смисла... Ако не се сликаа во Манхајм или во Сегед пусти ќе останеа.

Мене ова одамна не ми беше јасно. Добри 3-4 години финансиите се на чкрипац, се касни со плати а на сите можни гостувања, присутни до еден сите можни 750 видови на директори и асистенти во Вардар. Пари чинат авионските карти, нема смисла... Ако не се сликаа во Манхајм или во Сегед пусти ќе останеа.
Македонштина у комбинација со недомаќинско работење.
Да се исцица до крај,до крај да се измузе кравата.Па што ќе биде утре ме боли лево уво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom